Τετάρτη, Οκτωβρίου 23, 2019

#Τζόκερ: Τα «μαζεύουν» Μπακογιάννη και Μπογδάνος – «Είχαμε λάθος πληροφόρηση»





Σαν να βιάστηκαν λίγο να ρίξουν ευθύνες...


«Συγγνώμη» ζήτησαν οι δύο γαλάζιοι βουλευτές, Ντόρα Μπακογιάννη και Κωνσταντίνος Μπογδάνος, από την πρώην γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη, την οποία και κατηγόρησαν ότι ήταν αυτή που κάλεσε την αστυνομία στις κινηματογραφικές αίθουσες όπου υπήρχαν ανήλικοι και παρακολουθούσαν την ταινία «Τζόκερ».

Η κ. Βλαζάκη, σε δήλωσή της, χαρακτήρισε ως «τραγικό» το γεγονός ότι «η πληροφορία αυτή διακινήθηκε καταρχάς από βουλευτές, την κ. Μπακογιάννη και τον κ. Μπογδάνο, αν όχι κι από άλλους που δεν γνωρίζω, οι οποίοι σκοπίμως παραπληροφορούν την κοινή γνώμη». «Η πληροφορία ότι δήθεν εγώ είμαι αυτή η οποία κάλεσα τηλεφωνικά την αστυνομία να επέμβει προκειμένου να επιληφθεί του θέματος της παρακολούθησης της ταινίας Joker από ανηλίκους θεατές είναι απολύτως ψευδής και εξ ολοκλήρου ανυπόστατη», τόνισε η ίδια.

Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μετά από τη συγκεκριμένη δήλωση, έσπευσαν να ζητήσουν «συγγνώμη», λέγοντας πως έπεσαν θύματα παραπληροφόρησης.

«Λυπάμαι πολύ για το σημερινό μου σχόλιο που αφορούσε την κα. Μαρία Βλαζάκη σε σχέση με τους υπαλλήλους του Υπ. Πολιτισμού που συμμετείχαν στην υπόθεση με την ταινία Joker. Όπως αποδεικνύεται, ουδεμία σχέση είχε με την υπόθεση και προσωπικά έπεσα θύμα παραπληροφόρησης ανεύθυνων πηγών», αναφέρει μέσω του λογαριασμού της στο Twitter η κ. Μπακογιάννη.

Από την πλευρά του, και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δηλώνει: «Η αρετή της επωνυμίας είναι αυτή: Όταν γίνεται ένα λάθος, το σφάλμα αποδίδεται στον φταίχτη. Στην περίπτωσή μας, η κα Μπακογιάννη κι εγώ είχαμε λάθος πληροφόρηση ως προς την εμπλοκή της κας Βλαζάκη στην επίμαχη υπόθεση. Σε ό,τι με αφορά, αναλαμβάνω την ευθύνη μου και απολογούμαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου