Παρασκευή, Νοεμβρίου 15, 2019

Νέα στοιχεία για την υπόθεση Κοεμτζή: Στον Άρειο Πάγο η μητέρα της φοιτήτριας – Στο στόχαστρο της έρευνας άνδρας που ζει στην Αγγλία ΒΙΝΤΕΟ





Η μητέρα της άτυχης κοπέλας θα ζητήσει ακρόαση από τον εισαγγελέα – «Το μόνο που ζητάω είναι η δικαίωση για την ψυχή της Γαλήνης»


Την ώρα που στο στόχαστρο των ερευνών έχει μπει ένας νεαρός, ο οποίος σπουδάζει και ζει στην Αγγλία και φέρεται να είχε δεσμό με την Λίνα Κοεμτζή, όταν σύμφωνα με την οικογένειά της την απειλούσαν με ροζ βίντεο και φωτογραφίες, η μητέρα της άτυχης κοπέλας θα ζητήσει ακρόαση από νέο εισαγγελέα στον Άρειο Πάγο.

Η μητέρα η οποία εξακολουθεί να ζητά απαντήσεις για τον θάνατό της κόρης της, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «ANT1» και ανέφερε πως θα ζητήσει ακρόαση από τον νέο εισαγγελέα για την εξέλιξη της υπόθεσης, ούσα αποφασισμένη να φτάσει στον Άρειο Πάγο

Για να μπορέσει να μάθει το γιατί η άτυχη φοιτήτρια βρήκε τραγικό θάνατο σε φοιτητική εστία στη Θεσσαλονίκη πριν από τρία χρόνια μετά από μοιραία πτώση.

«Ο πόνος δεν θα απαλύνει ποτέ, ναι, βέβαια, συμπληρώνονται τρία χρόνια. Το μόνο που ζητάω είναι η δικαίωση για την ψυχή της Γαλήνης, να καταδικαστούν αυτοί, πρέπει να κριθούν και να καταδικαστούν όπως πρέπει. Αυτό, δεν ζητάω κάτι άλλο, ζητάω δικαιοσύνη», ανέφερε και πρόσθεσε: «Γιατί δεν μας κάνουνε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση, το ζητάμε μαζί με το δικηγόρο μου εδώ και πόσο καιρό, εδώ και ενάμιση χρόνο, γιατί, τι γίνεται. Πρέπει να μάθουμε, πρέπει να βγει η αλήθεια».

Την ίδια ώρα η δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος τον αναζητεί για ανωμοτί κατάθεση έναν νεαρός, ο οποίος να ζει στην Αγγλία. Αυτός φέρεται να είχε δεσμό με την Λίνα Κοεμτζή, όταν, σύμφωνα με την οικογένειά της την απειλούσαν με ροζ βίντεο και φωτογραφίες. Έχει μάλιστα καταθέσει για την υπόθεση η μητέρα του.

«Θεωρώ πως ναι, ήταν ένας από τους δυο που έψαχνε το στικάκι πάνω από το άψυχο κορμί της Γαλήνης. Και όχι πάνω από το άψυχο, την ώρα που ξεψυχούσε η Γαλήνη. Είναι ύποπτος και γι’ αυτό το λόγο μπήκανε στο σπίτι του και κατασχέσανε υλικό, υπολογιστές, στικάκι και οτιδήποτε άλλο υπήρχε», είπε η μητέρα της Λίνας για το συγκεκριμένο άτομο.

Δείτε το ρεπορτάζ του ANT1:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου