Τρίτη, Ιανουαρίου 14, 2020

Ο Μπογδάνος θεωρεί ότι κακώς κατέβηκαν οι αφίσες κατά των αμβλώσεων




Όχι ότι δεν το περιμέναμε

Μπορεί σχεδόν το σύνολο του πολιτικού κόσμου, ακόμα και φιλοκυβερνητικοί βουλευτές, να αντέδρασαν στις αφίσες που αναρτήθηκαν στο μετρό και περιείχαν μήνυμα κατά των αμβλώσεων και να επικρότησαν την απόφαση του υπουργείου Μεταφορών να κατέβουν, αλλά αυτό δεν πτόησε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. μιλώντας στον ραδιοσταθμό “Θέμα FM” δήλωσε αντίθετος με την απόφαση του υπουργείου γιατί «έγινε εσφαλμένη ανάγνωση της καμπάνιας» καθώς «κανείς δεν συζητά ή θέτει υπό αίρεση το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση. Δεν είναι καν αυτό το περιεχόμενο του μηνύματος που τελικά λογοκρίθηκε. Η εκστρατεία τοποθετείται υπέρ της μη άσκησης ενός δικαίωμάτος που δεν αμφισβητείται. Γιατί αυτό το πράγμα περιορίζεται και κατεβαίνει;».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στράφηκε και κατά του προέδρου της ΣΤΑΣΥ γιατί όπως είπε ταυτίστηκε με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ. «Καρμπόν οι δηλώσεις τους. Ο ένας μίλησε για προπαγάνδα, ο δεύτερος για παραπληροφόρηση. Δεν μου αρέσει όταν πρόεδρος δημόσιου φορέα συγκοινωνίας αναπαράγει σχεδόν επί λέξει τη δήλωση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου