Πέμπτη, Ιανουαρίου 23, 2020

Διδακτορικό από την Ιατρική πήρε ο Πατούλης – Περήφανη σύζυγος η Μαρίνα






Μπορεί οι αρμοδιότητες του περιφερειάρχη Αττικής, του προέδρου του ΙΣΑ (και όποιες άλλες), αλλά και οι απορρέουσες κοινωνικές υποχρεώσεις να μην του αφήνουν πολύ ελεύθερο χρόνο, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αρκεί προκειμένου να εξελίξει το βιογραφικό του, ακόμα και αν πρόκειται για διδακτορικό στην Ιατρική.
Ο Γιώργος Πατούλης, λοιπόν, ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στον τομέα της Ορθοπαιδικής που έκανε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και ορκίστηκε παρουσία του προέδρου της Ιατρικής Σχολής Πέτρου Σφηκάκη και του αντιπρόεδρου Μάκη Σιάσου.
«Δίπλα μου σε κάθε μεγάλη και σημαντική στιγμή της ζωής μου.
Από τότε που ξεκίνησα ως φοιτητής Ιατρικής εώς και σήμερα που ορκίστηκα και ανακηρύχθηκα Διδάκτορας στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ.
Συνεχίζουμε περήφανοι ο ένας για τον άλλον!
Με τον Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής κ.Πέτρο Σφηκάκη και τον Αντιπρόεδρο κ.Γεράσιμο Σιάσο», σημείωσε σε σχετική του ανάρτηση στο Facebook.

«Η διαδρομή προς την κορυφή είναι ένας διαρκής αγώνας έμπνευσης, δημιουργικότητας και αφοσίωσης. Ήμουν πάντα δίπλα του. Από τότε που ξεκίνησε ως φοιτητής Ιατρικής έως σήμερα που διακρίνεται για την διδακτορική του πορεία. Περήφανη για σένα και τα επιτεύγματά σου!», τόνισε σε δική της ανάρτηση η σύζυγός του, Μαρίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου