Δευτέρα, Φεβρουαρίου 17, 2020

«Είναι ντροπή να διαρρέουν ότι φλερτάρω με...» - Χαμός στο παρασκήνιο με την Νάντια Γιαννακοπούλου για τη «δεξιά πτέρυγα» του ΚΙΝΑΛ





Οργισμένη και έκπληκτη εμφανίζεται η Νάντια Γιαννακοπούλου μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η επιστολή της προς τη Φώφη Γεννηματά στην οποία αφήνει αιχμές για τη στάση του Κινήματος Αλλαγής έναντι της σεναριολογίας που αφορά στην προσέγγιση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου χαρακτηρίζει «αστειότητες και παρωχημένες τακτικές» τα περί ύπαρξης «δεξιάς πτέρυγας» στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ.

Νέες εκτάσεις παίρνει η κόντρα Γιαννακοπούλου - Γεννηματά, έπειτα από την επιστολή της βουλεύτριας στην επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

«Δεν έχω τίποτα με κανέναν. Φαίνεται όμως ότι κάποιοι διακινούν απαράδεκτα ευφυολογήματα και καταφεύγουν σε χαρακτηρισμούς για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο και την ουσία της επιστολής μου. Κάποιοι ανακάλυψαν ότι είμαι σε κάποια δήθεν «δεξιά πτέρυγα», κάποιοι ότι βάζω το προσωπικό συμφέρον πάνω από το κομματικό, κάποιοι ότι προκαλώ εσωστρέφεια… Κάποιοι μάλιστα φτάνουν στο σημείο να μιλάνε στο παρασκήνιο για πειθαρχικά μέτρα» ανέφερε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Παράλληλα, σημειώνει ότι ζήτησε να συζητηθεί το θέμα των σχέσεων με τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς «ακούγονται και γράφονται διάφορα».

«Που είναι το περίεργο και πάλι; Δεν γράφονταν διάφορα; Δεν δημιουργούσαν αυτά απογοήτευση και σύγχυση σε φίλους και ψηφοφόρους μας; Δεν είδα όμως τις ίδιες διαρροές απέναντι σ΄ολα αυτά τα δημοσιεύματα και τις αναλύσεις. Τώρα που έγραψα την επιστολή, κάποιοι ανακάλυψαν “δεξιές πτέρυγες”, λένε και διαδίδουν ότι εγώ φλερτάρω με την Ν.Δ και άλλες ανοησίες» συνέχισε η κα. Γιαννακοπούλου.

«Είναι ντροπή για κάποιους να διαρρέουν ότι φλερτάρω με την Ν.Δ. Ανήκω σε μια γενιά που δραστηριοποιήθηκε στο ΠΑΣΟΚ στα δύσκολα και όχι στην περίοδο των νικών και της ευφορίας» κατέληξε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου