Κυριακή, Φεβρουαρίου 16, 2020

Εντυπωσίασε μέσα στη συννεφιά η «κόκκινη καρδιά» από πέτρα στο Χαϊδάρι (video)





Ο δήμος φωταγώγησε το συγκεκριμένο μέρος (παλιό νταμάρι) την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


Ο δήμος Χαϊδαρίου βρήκε την ευκαιρία για φιέστα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, με το να φωταγήσει… ένα νταμάρι σε σχήμα καρδιάς. Και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό με την… κόκκινη καρδιά πάνω στο βουνό, ενώ η περιοχή ήταν συννεφιασμένη.

Αυτό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (14/02) στο παλιό νταμάρι της περιοχής, εμβαδού 8.250 τμ, ορατό σχεδόν από όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής, έχει αποκτήσει σχήμα καρδιάς από τις απανωτές εργασίες.

Ο αστικός μύθος θέλει να την έχει λαξεύσει ένας φαντάρος, ο Αλέξανδρος, που υπηρέτησε στο Χαϊδάρι. Ο Αλέξανδρος ερωτεύτηκε και για χάρη του έρωτά του έφτιαξε στο βράχο μια καρδιά, στη θέση Κασκαντάμι (πάνω από το στρατόπεδο) και την Παρασκευή (14/03), στις 7μμ, με αφορμή τη Γιορτή των Ερωτευμένων ο δήμος Χαϊδαρίου τη φώτισε.

Ταυτόχρονα στον απέναντι λόφο του προφήτη πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση με τη συμμετοχή του ηθοποιού Μάρκου Σεφερλή. Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για την ενίσχυση και τη στήριξη του Κέντρου Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία Χαϊδαρίου.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν με τις μελωδίες τους η Δήμητρα Σταθοπούλου και ο Ανδρέας Λάφης, στο πιάνο βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Παγιάτης, ενώ το συγκρότημα «Marianna and the Dizzy Breezes» ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους με ήχους latin και swing.
Πηγή: Meteoclub.gr
Φωτογραφία: Meteoclub.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου