Σάββατο, Μαρτίου 28, 2020

Drone κυνηγά Ιταλούς που τρέχουν να ξεφύγουν – «Που στο δ…. πάτε» ΒΙΝΤΕΟ (εικόνες από το μέλλον που μας ετοιμάζουν)



Ουρλιάζει το drone με την φωνή του δημάρχου...

Η καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας στην Ιταλία και ταυτόχρονα οι απώλειες.. πολέμου που έχει υποστεί ο ιταλικός πληθυσμός από την πανδημία του κορωνοϊού στο βορρά, έχουν επιφέρει αλλαγές και στον τρόπο παρακολούθησης κατά πάντων.

Στην Ιταλία λοιπόν έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας και ειδικά η Σικελία έχει αποκοπεί οικειοθελώς από τη διασύνδεσή της με την υπόλοιπη Ιταλία και δέχεται από τα πλοία μόνο εμπορεύματα, όχι επιβάτες. Στη Σικελική πόλη της Μεσσίνης, ο δήμαρχος δεν έχει διστάσει να χρησιμοποιήσει και drones για την εποπτεία των δρόμων, των παρκών και των τοπικών δασών της περιοχής, ώστε να εντοπίζει όσους παραβαίνουν την καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας. Παρόμοιες τακτικές είχαν εφαρμόσει και οι αρχές της Κίνας.

Στο παρακάτω βίντεο παρακολουθήστε το συμβάν!

«Που στο δ…. πάτε» ουρλιάζει το drone με την φωνή του δημάρχου!

"Drones everywhere." This is how Messina's mayor is enforcing the #coronaviruslockdown in the southern Italian city. pic.twitter.com/mjQyJnp9on— euronews (@euronews) March 26, 2020

«Δεν μπορώ να περιμένω να ελέγχω όλους τους δημότες μου σε οθόνες», αναφέρει ο επικεφαλής της πόλης.

Καταλαβαίνουμε τη θέληση του δημάρχου να διαφυλάξει τον πληθυσμό της πόλης καθώς το θεωρεί χρέος του και του αποδίδονται τα εύσημα γι’ αυτό, αλλά θέλουμε να κατευθύνουμε το άρθρο σε μία άλλη πτυχή και αυτή είναι της αποδοχής από τον πληθυσμό τέτοιων πρακτικών.

Αυτό που θέλουμε να τονίσουμε είναι το εξής. Τα συγκεκριμένα drones έχουν μία απλή κάμερα ώστε να δίνουν εικόνα στο χρήστη και δεν είναι υψηλών απαιτήσεων. Υπάρχουν όμως drones, για στρατιωτικές εφαρμογές μέχρι στιγμής, τα οποία διαθέτουν πιο εξελιγμένα ηλεκτροοπτικά συστήματα (θερμικές και υπέρυθρες κάμερες, ραντάρ) και τα οποία θα εξελιχθούν περισσότερο μελλοντικά και με τεχνητή νοημοσύνη ώστε να δρούν πλήρως αυτόνομα χωρίς την ανάγκη χειριστή και της ύπαρξης data link με το αερόχημα το οποίο αν χαθεί, χάνεται και το αερόχημα. Οι δε δυνατότητες των ραντάρ για καλύτερη απεικόνιση σε δύσκολα περιβάλλοντα αυξάνονται.

Αν νομίζει κανείς ότι δε θα χρησιμοποιηθούν στο μέλλον, για τον περιορισμό των ανθρώπων που θα επιβάλει η παγκόσμια κυβέρνηση και αυτό θα θεωρείται σύνηθες και φυσιολογικό, αναθεωρείστε. Με θερμικές/ υπέρυθρες κάμερες ραντάρ μικροκυμάτων , τα πάντα θα εντοπίζονται παντού.

Δείτε ξανά, πάντα από το βίντεο του euronews:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου