Κυριακή, Μαΐου 31, 2020

Πάνος Ζάρλας. Ένας χρόνος από τον θάνατο του. Ήταν μόλις 28 χρονών.


 



Πέρασε κιολας ένας χρόνος από το μοιραίο εκείνο βράδυ που ο Πανος Ζαρλας έφυγε από τη ζωή μετα από τροχαίο με την μηχανη του.


Ήταν περίπου 02:00, όταν ο 28χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, στον αριθμό 373.
BFBF7C3C-3DA7-48AF-BA1B-58C49CDE354C

Η μηχανή προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.
Ο Πάνος Ζάρλας είχε  τα γενέθλιά του, συμπλήρωνε το 28ο έτος της ηλικίας του.
Ο Πάνος είχε μπει στο ριάλιτι αγάπης και έκανε σχέση με τη Στέλλα Μιζεράκη. Είχαν κερδίσει ωστόσο λίγο καιρό μετά το παιχνίδι χώρισαν.
Μάλιστα, παρουσίασαν μαζί κι ένα τηλεπαιχνίδι στον ΣΚΑΪ.
Κανείς δεν ήθελε να πιστέψει την είδηση αυτή, πόσο μάλλον οι συγγενείς και φίλοι του αλλά και η τελευταία του σύντροφος Στέλλα Μιζεράκη.
Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο σπίτι του Power of Love και γρήγορα έγιναν ζευγάρι. Η σχέση τους διακόπηκε λίγο πριν το μοιραίο ατύχημα ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχαν έρθει και πάλι κοντά ο ένας στον άλλο.
Σήμερα, με αφορμή τη συμπλήρωση του ενός έτους από τον θάνατό του, η Στέλλα Μιζεράκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία την οποία συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.
9D65CCB6-8843-4C6D-AC39-81F67D370733
«Ένας χρόνος ακριβώς χωρίς εσένα Πάνο… Όλα θυμίζουν σαν χθες όταν ξαφνικά πέταξες μακριά μας… Ήσουν ένας σπάνιος άνθρωπος που πέρασες από τη ζωή μας έτσι ξαφνικά και λάμπεις πάντα σαν αστέρι φωτεινό όσο μακριά κι αν βρίσκεσαι! Το λαμπερό χαμόγελό σου, έδινε λάμψη στο πέρασμά σου! Τώρα λάμπει όλος ο ουρανός! Ο θεός να σε έχει καλά και να αναπαύσει την ψυχή σου! Πάντα θα έχεις μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου! Σε αγαπώ!» έγραψε η Στέλλα Μιζεράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου