Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020

Κάτω Αχαΐα: Εικόνες συνωστισμού σε beach bar, με σύνθημα «δεν υπάρχει κορονοϊός» (video)





Πήγαν περίπατο τα μέτρα προστασίας

Απίστευτες εικόνες που δείχνουν τον έναν θαμώνα πάνω στον άλλον καταγράφηκαν σε beach bar της Κάτω Αχαΐας. Το «σύνθημα δεν υπάρχει κορονοϊός, μόνο party και αλκοόλ» δονούσε το beach bar. Εκατοντάδες νέοι, ο ένας πάνω στον άλλο, χόρευαν υπό τους ρυθμούς χιπ χοπ μουσικής και με την εικόνα τους «ωθούν» την κυβέρνηση να επαναφέρει πιο νωρίς από το αναμενόμενο τα lockdown σε τοπικό επίπεδο.


Ήδη, ο Στέλιος Πέτσας προανήγγειλε ότι ο κ. Μητσοτάκης εισηγήθηκε στην επιτροπή λοιμωξιολόγων να γίνει απαγόρευση των πανηγυριών, τουλάχιστον μέχρι το τέλος Ιουλίου. Η γενικότερη χαλάρωση που παρατηρείται στο σύνολο των ελλήνων πολιτών μπορεί να δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην προσπάθεια που καταβάλλεται προκειμένου η χώρα μας να βγει από την κρίση του κορονοϊού.

Στο beach bar, το event της Κυριακής (12/7) διαφημιζόταν εδώ και μέρες από την σελίδα της ίδιας της επιχείρησης στο Instagram. Οι υπεύθυνοι του beach bar ήταν εκείνοι μάλιστα που ανήρτησαν βιντεοσκοπημένο υλικό στα social media, παρουσιάζοντας με καμάρι το γεγονός ότι η επιχείρησή τους γέμισε ασφυκτικά.


Ωστόσο, με ανάρτησή τους στο facebook ενημέρωναν για το πάρτι ότι «Λόγω των μέτρων που υπάρχουν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η προσέλευση στο Party θα γίνεται μόνο με κράτηση! Παρακαλώ όπως κάνετε την κράτηση άμεσα για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων μας ! Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση Sao Team !»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου