Δευτέρα, Ιουλίου 27, 2020

Καταζητούμενοι μαφιόζοι οι δύο δολοφονηθέντες στην Κέρκυρα (video)






Καταζητούμενοι ήταν αμφότεροι οι δολοφονηθέντες




Άμεση σχέση με τη δολοφονία των δύο επικεφαλής της συμμορίας Σκαλιάρι από το Μαυροβούνιο που έπεσαν νεκροί στις αρχές του έτους σε ταβέρνα στη Βάρη (Ιγκόρ Ντέντοβιτς και Στέβαν Σταμάτοβιτς), φαίνεται πως είχαν οι δύο άνδρες που δολοφονήθηκαν χθες, Πέμπτη (23/07), στο Χαλικούνα της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με Μέσα ενημέρωσης του Μαυροβουνίου, ο Αλάν Κοζάρ που γεννήθηκε στη συγκεκριμένη χώρα και ο Σέρβος, Νταμίρ Χάτζιτς ήταν καταζητούμενοι από τις σερβικές Αρχές και είχε εκδοθεί εις βάρος τους διεθνές ένταλμα σύλληψης με τον πρώτο να είναι στενός φίλος των δύο δολοφονηθέντων στη Βάρη.

Ο Κοζάρ είχε συλληφθεί στο παρελθόν ως μέλος ομάδα που κατηγορείται για τη δολοφονία του Σλάβολιουμπ Σέκετς, φερόμενου ως αρχηγού άλλης εγκληματικής οργάνωσης, ενώ είχε καταδικαστεί και σε φυλάκιση έξι ετών και δέκα μηνών ως δράστης τριών εκρήξεων στο Splendid Hotel στο Becici και για εκβίαση του σέρβου επιχειρηματία Zarko Radulovic, συνιδιοκτήτη του ξενοδοχείου.
Ο Χάντζιτς από την πλευρά του κατηγορείται για τη δολοφονία ενός από τα υψηλότερα στελέχη της μαφίας του Kavač – Davorin Baltić.
Δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν
Λίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης προσδιορίζεται ο χρόνος τέλεσης της δολοφονίας των δύο Μαυροβούνιων σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Ιωάννη Αϊβατίδη.
Τα πτώματα των δύο ανδρών εντοπίστηκαν από μασέζ που είχαν καλέσει, μέσα σε ΙΧ που ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ της βίλας που είχαν νοικιάσει στις 21 Ιουνίου για τους επόμενους δύο μήνες.
Όπως εκτιμούν οι Αρχές, οι δύο άνδρες είχαν μόλις επιστρέψει από την παραλία (βρέθηκε άμμος στο αυτοκίνητο) και αιφνιδιάστηκαν από την ενέδρα που τους έστησαν οι εκτελεστές τους.
Στο σημείο βρέθηκαν περίπου 30 κάλυκες στρατιωτικού τουφεκιού κι ένα πιστόλι τύπου Glock, το οποίο πιθανολογείται ότι ανήκε σε κάποιο από τα δύο θύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου