Δευτέρα, Αυγούστου 10, 2020

Μίνως Μάτσας: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram με την αγαπημένη του Όλγα Κεφαλογιάννη





Η πρώτη κοινή φωτογραφία που ανάρτησε από τις διακοπές τους στην Κρήτη.

Την πρώτη του ανάρτηση έκανε ο Μίνως Μάτσας με την αγαπημένη του Όλγα Κεφαλογιάννη και όλα δείχνουν ότι το ερωτευμένο ζευγάρι έχει σταματήσει να κρύβεται.


Τη σχέση τους δημοσιοποίησε πρόσφατα η Κρητικιά πολιτικός και έβαλε με αυτό τον τρόπο τέλος σε εικασίες και σχόλια. Για τον Μίνω Μάτσα που στο προφίλ του ανεβάζει εικόνες κυρίως συνεργατών του και φίλων του είναι ίσως η πρώτη φορά που κάνει ανάρτηση που αφορά την προσωπική του ζωή.


.


Το ευτυχισμένο ζευγάρι μετά από τις διακοπές που έχουν κάνει στο σπίτι της οικογένειας Μάτσα στις Σπέτσες και εμφανίσεις στην Επίδαυρο, στους Πέρσες που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Λιγνάδης και στο ρεσιτάλ του Λεωνίδα Καβάκου, έφτασε ώρα και άνοιξε τα πανιά του για το Ρέθυμνο, τόπο καταγωγής της ωραίας πολιτικού.


Το Ρέθυμνο είναι η πόλη που λατρεύει η Όλγα Κεφαλογιάννη, και μια πόλη που τη συνδέι τόσο με την παιδική της ηλικία όσο και με την πολιτική της καριέρα.


Το ζευγάρι είναι μαζί τους τελευταίους μήνες και κυκλοφορεί διακριτικά, αφού ήθελαν πρώτα η Όλγα Κεφαλογιάννη να δημοσιοποιήσει το διαζύγιό της.


Οι εμφανίσεις τους είναι σε ήσυχα στέκια της Αθήνας, θέατρα και μουσικές σκηνές. Η γνωριμία τους έγινε από κοινούς φίλους, τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη που είναι φίλος με τον Μίνω Μάτσα και την Χρυσή Βαρδινογιάννη που είναι και ξαδέρφη της Όλγας Κεφαλογιάννη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου