Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21, 2020

Μενδώνη και Παναγιωταρέα για ν’ αποφύγουν τον Παυλόπουλο έφυγαν τρέχοντας, με ανοιχτό το πορτμπαγκάζ


Γελάστε ελεύθερα


Μια στιγμή βγαλμένη από γαλλική κωμωδία, απ’ αυτές που σε κάνουν να κρατάς την κοιλιά σου από τα γέλια, διαδραματίστηκε στο αεροδρόμιο Καστελόριζου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα newsbreak.gr, η Λίνα Μενδώνη – συνοδευόμενη όπως πάντα από τη Σύμβουλό της Άννα Παναγιωταρέα – προσγειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο αεροδρόμιο του Καστελόριζου, προκειμένου να παραστεί στο ρεσιτάλ «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός» που διοργάνωσε η Λυρική Σκηνή για τον εορτασμό της συμπλήρωσης ενενήντα πέντε χρόνων από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη.

Εκείνη την ώρα, όμως, έφτασε στο αεροδρόμιο και ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος το προηγούμενο βράδυ συμμετείχε στη μεγάλη εκδήλωση που διοργάνωσε η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος με θέμα «Η οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών στην Ανατολική Μεσόγειο: Νομικά ζητήματα και προκλήσεις», από την οποία απουσίαζαν κυβερνητικά στελέχη.

Κάποιος, λοιπόν, σύμφωνα πάντα με το σχετικό ρεπορτάζ του newsbreak.gr, «ενημέρωσε τις δύο κύριες ότι λίγο πιο πίσω ερχόταν και ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Αυτό που ακολούθησε, το βλέπουμε μόνο σε κωμωδίες. Οι δύο κύριες μπήκαν βιαστικά στο αυτοκίνητο με σκοπό να φύγουν γρήγορα για να μην συναντηθούν με τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Προφανώς έτρεμαν μην και βγουν καμιά φωτογραφία μαζί του και γίνει έξαλλος ο Μητσοτάκης.

Στη βιασύνη τους λοιπόν να αποφύγουν την συνάντηση με τον Παυλόπουλο, ξέχασαν να κλείσουν το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου! Με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να φύγει με ανοιχτό το πορτμπαγκάζ και να ακολουθήσει πραγματικά πάρτι από τους παρευρισκόμενους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου