Δευτέρα, Νοεμβρίου 30, 2020

Κορωνοϊός: Πήρε εξιτήριο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος




Ο Αρχιεπίσκοπος νοσηλεύονταν τις τελευταίες ημέρες στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας με την κατάστασή του να είναι απόλυτα ελεγχόμενη.


Εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό» όπου νοσηλεύονταν με κορωνοϊό πήρε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Ο Αρχιεπίσκοπος νοσηλεύονταν τις τελευταίες ημέρες στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας με την κατάστασή του να είναι απόλυτα ελεγχόμενη. Είναι πολύ καλύτερα και θα μεταβεί στην οικία του, όπου θα παρακολουθείται από ιατρούς.

Το ανακοινωθέν: «Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερώνυμος, έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο σήμερα στις 15:45, μετά από νοσηλεία δώδεκα (12) ημερών».
Όλη η αλήθεια για την αγωγή του


Συγκεκριμένα, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο κ. Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, διοικητής του «Ευαγγελισμού», διευκρίνισε πως «όταν μιλάμε για τέτοια πράγματα θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι. Οι μόνοι που μπορούν να μιλήσουν γι’ αυτό είναι οι θεράποντες ιατροί», σημείωσε, δίνοντας τον λόγο στην κυρία Κοτανίδου.

Από την πλευρά της, η διευθύντρια ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» Αναστασία Κοτανίδου, τόνισε πως «δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική. Τα θεραπευτικά μέσα που ακολουθούν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα αυτό το διάστημα, ακολουθήθηκαν και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Και ευτυχώς ο ένας ήδη πήγε στο σπίτι του και ελπίζω ότι πολύ σύντομα και ο άλλος θα καταφέρει να εξέλθει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου