Τρίτη, Δεκεμβρίου 01, 2020

Ποινική δίωξη στον Νότη Σφακιανάκη – «Ειμαι εγκληματίας», είπε ειρωνικά (video)


Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο γνωστός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο εισαγγελέας, προχώρησε σε ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση και ο Νότης Σφακιανάκης στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο προκειμένου να δικαστεί.

Αναλυτικότερα, ο τραγουδιστής έφτασε λίγο πριν τις 11 της Δευτέρας στα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Στον χώρο των δικαστηρίων της Ευελπίδων είχε συγκεντρωθεί πλήθος δημοσιογράφων, ενώ ο τραγουδιστής παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα συνοδευόμενος από αστυνομικούς και φορώντας χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ερωτήσεις για τη σύλληψή του ο Νότης Σφακιανάκης φέρεται να απάντησε ειρωνικά «είμαι εγκληματίας»σηκώνοντας τα χέρια με τις χειροπέδες για να τα δουν όλοι.

Ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί, ζήτησε και έλαβε προθεσμία από το δικαστήριο καθώς ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας βρίσκεται εκτός Αθηνών προκειμένου να παραστεί σε άλλη δίκη. Έτσι, το κατώφλι της Ευελπίδων θα περάσει και πάλι στις 2 Δεκεμβρίου.

Σε δήλωσή του μετά την άσκηση δίωξης από τον εισαγγελέα, ο Νότης Σφακιανάκης δήλωσε στους δημοσιογράφους πως «δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να μην πω κάτι γιατί θα σας πω κάτι άσχημο».

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του τραγουδιστή, μίλησε για την περιπέτειά του το βράδυ της Κυριακής (29/11) όταν σε σε μπλόκο της Αστυνομίας στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Ιασωνίδου για τα μέτρα τήρησης του κορονοϊού βρέθηκε στην κατοχή του ένα όπλο και μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Όπως είπε ο κ. Κούγιας στον ΑΝΤ1 ο Νότης Σφακιανάκης είχε επί χρόνια νόμιμη άδεια για το όπλο«Λόγω κορονοϊού δεν μπόρεσε να την ανανεώσει» τόνισε.

Όσο για τα ναρκωτικά δήλωσε ότι ο πελάτης του δεν είναι χρήστης. «Αρνήθηκε ότι είναι δική του. Το αντίθετο μάλιστα» είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για την κοκαΐνη. Σημείωσε πάντως ότι η κατηγορία που τον βαρύνει είναι για «κατοχή προς ιδία χρήση». 

«Ο Νότης Σφακιανάκης έχει δώσει εξηγήσεις και θα τις δώσουμε και στο δικαστήριο. Θα έχουμε ένα αίσιο τέλος στην υπόθεση αυτή» πρόσθεσε ο κ. Κούγιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου