Τετάρτη, Ιανουαρίου 20, 2021

Σεισμός με την παρέμβαση της Ντόρας Μπακογιάννη για τους Γερμανούς!


 

Κοσμογονία; Νέα εποχή των παγετώνων; Εισβολή εξωγήινων; Όλα τα περιμέναμε πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά αυτό δεν θα το φανταζόμασταν ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα.
Η Ντόρα να επιτίθεται στην Γερμανία και να ζητά εξηγήσεις από τον Γερμανό Υπουργού εξωτερικών Χάικο Μάας!

Η Ντόρα Μπακογιάννη να αποκαλύπτει τον σκοτεινό ρόλο της Γερμανίας υπέρ της Τουρκίας και κατά της Ελλάδας, και την ίδια στιγμή το μεγαλύτερο μέρος της αντιπολίτευσης να σιωπά!

Η «γαλάζια» βουλευτής και πρώην υπουργός Εξωτερικών αντιλήφθηκε το ύπουλο παιχνίδι των Γερμανών, εξοργισμένη από την αφωνία του Χάικο Μάας μπροστά στις νέες απειλές του Μεβλούτ Τσαβούσογλου λίγο πριν από τις διερευνητικές Αθήνας – Αγκυρας και καλώντας τον Νίκο Δένδια να ζητήσει εξηγήσεις από τον Γερμανό ομόλογό του.

Ποια; Η Ντόρα Μπακογιάννη! Από ποιον; Από τον Νίκο Δένδια όποιος είναι και το πρώτο θύμα της γερμανικής προπαγάνδας κατά της Ελλάδας. Ποιος θα ξεχάσει τα εμετικά άρθρα γερμανικών ΜΜΕ που ενώ αποθέωναν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παρουσίασαν τον Νίκο Δένδια περίπου ως πολεμοχαρή, που θέλει να πιει το αίμα τον καημένων τούρκων!

Ντόρα Κυριάκος Μέρκελ
Η Ντόρα Μπακογιάννη σε παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης «προς Δυσμάς», η Ντόρα Μπακογιάννη υποστήριξε πως οι «αναμενόμενες», όπως τις αποκάλεσε, δηλώσεις Τσαβούσογλου «δεν έπρεπε να μείνουν αναπάντητες από τον Γερμανό ομόλογό του». Μάλιστα, πρόσθεσε πως, όταν επικοινωνήσουν οι Νίκος Δένδιας και Χάικο Μάας, ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας θα πρέπει να ζητήσει εξηγήσεις για το αν «χάθηκε στη μετάφραση η ευθεία απειλή κατά της Ελλάδος; Δεν μεταφράστηκε και δεν την κατάλαβε; Ή την κατάλαβε και έμεινε μουγκός;», όπως διερωτήθηκε χαρακτηριστικά.

Η τοποθέτηση αυτή της Ντόρας Μπακογιάννη είναι πραγματικά μουσική στα αυτιά μας. Εάν και η Ντόρα προσέρχεται στις θέσεις του Ολυμπία, τότε υπάρχει ελπίδα για την πατρίδα!

Έχει όμως και συνέχεια. Η Ντόρα σχολίασε πως αν ο Χάικο Μαας κατάλαβε την απειλή «και έμεινε μουγκός», τότε η Ελλάδα έχει κάθε δικαίωμα να διαμηνύσει στην Ευρώπη «ότι αυτό δεν μπορεί να είναι θέση εταίρου εντός της Ε.Ε. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Δεν νοείται χώρα εκτός Ε.Ε. να απειλεί χώρα εντός Ε.Ε. και ο ΥΠΕΞ αυτής τη χώρας να μην απαντά», όπως τόνισε. Εξέφρασε μάλιστα την ελπίδα πως τα τουρκικά είναι μια… δύσκολη γλώσσα κι έτσι η μετάφραση στα γερμανικά είχε κενά. Σε κάθε περίπτωση, η Ντόρα Μπακογιάννη σημείωσε ότι θα πρέπει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του απέναντι στη στάση του Γερμανού υπουργού.

Ένα μεγάλο μπράβο στην Ντόρα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου