Σάββατο, Ιανουαρίου 23, 2021

Πέθανε ο Larry King – Θρήνος για τον θρύλο των talk show





Ο Larry King ήταν 87 ετών και τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες. Σε 63 χρόνια καριέρας έκανε σχεδόν 30.000 συνεντεύξεις. Πριν από μερικές μέρες είχε γίνει γνωστό πως νοσηλευόταν με κορονοϊό.

Θρήνος στις ΗΠΑ για το θάνατο του Larry King, του θρύλου των talk show. Έφυγε από τη ζωή το Σάββατο (23.01.2021) ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία.


Ο Larry King ήταν 87 ετών και στα 63 χρόνια της καριέρας του στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση είχε κάνει 30.000 συνεντεύξεις και ήταν ένας από τους θρύλους των media στις ΗΠΑ και όχι μόνο.

Η ανακοίνωση πως ο Larry King έφυγε από τη ζωή έγινε μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter, με ανακοίνωση από την εταιρία του, Ora Media. Άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες, στο Λος Άντζελες.



Πριν από μερικές μέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο Larry King είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό. Ωστόσο οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο εμβληματικός παρουσιαστής, ο άνθρωπος που έγινε θρύλος στις ΗΠΑ για περισσότερα από 60 χρόνια, δεν θα χρειαζόταν αναπνευστήρα.

Η κατάσταση της υγείας του Larry King, όμως, ήταν επιβαρυμένη από τα πολλά προβλήματα που είχε αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια.

Το 2017, ο θρυλικός τηλεοπτικός παρουσιαστής είχε ανακοινώσει ότι πάσχει από καρκίνο του πνεύμονα, τον Απρίλιο του 2019 έκανε αγγειοπλαστική, ενώ το ίδιο έτος υπέστη εγκεφαλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου