Δευτέρα, Ιανουαρίου 18, 2021

#Survivorgr: Αποχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο - BINTEO




Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Survivor 4. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια έκτακτου συμβουλίου ο Γιώργος Λιανός, η Κάτια Ταραμπάνκο δεν θα συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το μοντέλο μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε κατά τη διάρκεια του Survivor 4, βρέθηκε σε κλινική στον Άγιο Δομίνικο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ταλαιπωρείται από ένα αυτοάνοσο νόσημα. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως η Κάτια Ταραμπάνκο είναι τώρα καλά στην υγεία της.

Τόσο οι παίκτες των διασήμων όσο και οι παίκτες των μαχητών αιφνιδιάστηκαν με την αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού. Τα υπόλοιπα μέλη των διασήμων ευχήθηκαν “περαστικά” και “καλή τύχη” στην Κάτια Ταραμπάνκο, όμως δεν έλειψαν και οι μπηχτές.

Ειδικότερα, ο Περικλής Κονδυλάτος και η Ελευθερία Ελευθερίου έθιξαν την ανάρμοστη συμπεριφορά του μοντέλου, όταν μαγείρευε κρυφά για τον εαυτό της και δεν μοιραζόταν το φαγητό, με τους τόνους να ανεβαίνουν και τους κάποιους από τους παίκτες των διασήμων να παίρνουν θέση.
Ωστόσο, οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εδώ! Μετά την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο που αποτελούσε την πιο δυνατή παίκτρια των διασήμων, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι οι δύο ομάδες σπάνε και “χτίζονται” από την αρχή αφήνοντας άναυδους τους διαγωνιζόμενους.
stay tuned για το βίντεο








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου