Παρασκευή, Ιανουαρίου 08, 2021

Ο Τραμπ εβλεπε στην τηλεόραση την εισβολή στο Καπιτώλιο…





Αυξάνονται και πληθύνονται οι φωνές που ζητούν την καθαίρεση του απερχόμενου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ. Και δεν είναι τυχαίο ότι το χορό σέρνουν οι Ρεπουμπλικάνοι πολιτικοί. Τους ρεζίλεψε και τους εξευτέλισε ο κ. Τραμπ, ο οποίος σχεδιάζει να τους κλέψει και το κόμμα. Η μάχη γίνεται για το «πάπλωμα»… Όχι για την Αμερική, η οποία ένιωσε τον πόνο άλλων χωρών, όταν η CIA εκτελούσε τα πραξικοπήματα.




Σύμφωνα με... πληροφορίες αρκετοί υπουργοί, αλλά και στενοί συνεργάτες του κ. Τραμπ, όπως οι επικεφαλής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα να φύγει.



Και να φύγει τώρα. Όχι σε 13 μέρες. Και ο λόγος είναι απλός και ο καθένας θα μπορούσε να τον σκεφθεί. Όλοι φοβούνται, και κυρίως οι νομοθέτες και των δύο κομμάτων, ότι κάτι άλλο θα προκαλέσει ο κ. Τραμπ, μέχρι την ημέρα της ορκωμοσίας του εκλεγμένου Προέδρου Τζο Μπάιντεν.


Αν ερωτάτε τη γνώμη μου… Ναι, πιστεύω ότι δεν θα μείνει ήσυχος, κάτι άλλο θα σκεφθεί για να δημιουργήσει προβλήματα στη χώρα και στο νέο πρόεδρο. Ο Ντόναλντ Τραμπ που γνωρίζουμε δεν κάθεται ήσυχος ποτέ. Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη … «δόξα» τραβά. (Και βεβαίως η λέξη δόξα σε εισαγωγικά).
Είναι ένας πολύ επικίνδυνος άνθρωπος. Το έχουμε σημειώσει πολλές φορές και το αποδείξαμε με στοιχεία. Οι Έλληνες οπαδοί του μας λοιδόρησαν και έγραψαν αισχρά ψέματα για εμάς, που εξυπηρετούν την ακροδεξιά προπαγάνδα. Και τώρα είδαν οι ίδιοι με τα μάτια τους την πραγματικότητα.




Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο του Μιχάλη Ιγνατίου, πατήστε ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου