Κυριακή, Μαρτίου 07, 2021

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ;



Προσπαθεί ο Μητσοτάκης να κερδίσει τις εντυπώσεις. Τα μέσα ενημέρωσης, μπουκωμένα από τις λίστες, γράφουν ό,τι γουστάρουν. Έτσι για το πιστοποιητικό εμβολιασμού, έγραψαν πάλι ό,τι ήθελαν και φυσικά δεν θα γράψουν την  απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης, που δεν δέχεται με κανέναν τρόπο, πολύ απλά, να ξεχωρίζουν οι πολίτες σε αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο και  να απολαμβάνουν προνομίων και στους υπόλοιπους που δεν το έχουν κάνει.

Το πείσμα Μητσοτάκη, εκτός από πολύ περίεργο....έχει όμως και άλλες παραμέτρους που στην ουσία πλήττουν βάναυσα τον τουρισμό  στην χώρα μας. Και εξηγούμεθα :
 Στις 17/3 αναμένεται να εγκριθεί από το Κολέγιο των Επιτρόπων η πρόταση για ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού που δεν θα είναι διαβατήριο. Αυτό δεν σημαίνει τίποτε διότι θα πρέπει να πάει στο Συμβούλιο υπουργών, στην Ευρωβουλή, ξανά στο Συμβούλιο και εν συνέχεια να ενσωματωθεί στην εθνική νομοθεσία των 27 κρατών μελών της Ένωσης.   Δεύτερον, Τουρκία και Αίγυπτος ανοίγουν από 1/4, η ΚΥΠΡΟΣ από 1/5 και από 1/6 η Ισπανία χωρίς προϋπόθεση πιστοποιητικού. Δηλαδή οι ανταγωνιστές μας πουλάνε ήδη πακέτα κι εμείς πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες! Αφού κανένας tour operator δεν πουλάει ακόμη Ελλάδα, γιατί η Ελλάδα δεν λέει με τί όρους και πότε θα ανοίξει η τουριστική σεζόν !
Αλήθεια, πόσο ανεύθυνος μπορεί να είναι ένας πρωθυπουργός;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου