Κυριακή, Μαρτίου 07, 2021

Ο ανάγωγος της Κυριακής: Ο κατσικοπόδαρος




Μια σειρά από μέτρα, τα οποία η κυβέρνηση χαρακτήρισε ως «έξυπνα», ανακοινώθηκαν με σκοπό τη μείωση της διασποράς του κορονοϊού. Μεταξύ αυτών απαγορεύτηκαν και οι διαδημοτικές μετακινήσεις. Είναι τόσο έξυπνα που δεν προνόησαν για εξαιρέσεις.

@
Ρώτησε ο Γιώργος Παπαδάκης τον Στέλιο Πέτσα για το πώς θα πάει ένας παππούς που μένει σε άλλον δήμο να κρατήσει τα εγγόνια του, αφού οι γονείς τους δουλεύουν και η απάντηση του ήταν «πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα». Ναι ρε αδερφέ, να τα τηρήσουμε, απάντηση όμως δεν έδωσες. Να παραιτηθεί ένας από τους δύο γονείς, να προσλάβουν νταντά, τι να κάνουν;

@
Τα ίδια και η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, που πήρε τη θέση του Χρήστου Ταραντίλη, τον οποίο άδειασε το Μαξίμου για το θέμα του Λιγνάδη και ο άνθρωπος είχε την αξιοπρέπεια να παραιτηθεί.
Τη ρώτησαν λοιπόν, πώς θα πάει κάποιος στην τράπεζα όταν το κοντινότερο υποκατάστημα της είναι εκτός δήμου κι αυτή απάντησε πως δεν υπάρχουν τράπεζες που δεν έχουν σε όλους τους δήμους υποκαταστήματα. Μάλλον η κυρία δεν έχει βγει ποτέ εκτός Αθηνών.

@
Θυμάστε που γκρίνιαζε όλος ο κόσμος που δεν μπορούσε να καταλάβει τι εξυπηρετεί το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 18:00 τα Σαββατοκύριακα; Τώρα μας είπαν ότι τελικά ήταν αχρείαστο κι αφού κυκλοφόρησαν οι φήμες περί άρσης του και έγινε φυσικά χαμός στα social media, για να μην γίνουν ρεζίλι, αύξησαν κατά μία ώρα την κυκλοφορία.

@
Κι επειδή εκτός από ανάγωγος είμαι και περίεργος… Τι ήταν αυτό που άλλαξε τις τελευταίες εβδομάδες και τα κρούσματα εκτινάχθηκαν εν μέσω τρίτου lockdown; Μήπως αυτή η αναθεματισμένη απαγόρευση τα Σαββατοκύριακα; Ήρεμα ρωτάω.

@
Να με συγχωρείτε, αλλά αυτά δεν είναι έξυπνα μέτρα, αλλά ηλίθια. Και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ο κόσμος αντιδρά. Δεν υπάρχει καμία συνοχή και καμία συνέπεια.

@
Θα μου πεις, βέβαια, όταν ακούς τον Κυριάκο να προαναγγέλλει έξυπνα μέτρα, θα πρέπει να ξέρεις τι να περιμένεις.

@
Μέχρι που έκλεισαν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό επειδή μπέρδεψαν τα κρούσματα του γυναικείου βόλεϊ με αυτά του αντρικού. Υπό κανονικές συνθήκες θα γελάγαμε, αλλά όταν μετράς σαν χώρα πάνω από 6,5 χιλιάδες νεκρούς, η οικονομία καταρρέει και η ανεργία κάνει πάρτι, τότε τα πράγματα είναι λιγάκι πιο σοβαρά.

@
Τα μάθατε; «Παγώνουν» οι κατεδαφίσεις των αυθαιρέτων στις παραλίες μέχρι τον Οκτώβρη μετά από πιέσεις που ασκήθηκαν στον Άδωνη. Εμένα πάλι μου μυρίζει εκλογές όλο αυτό.

@
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας πεθαίνει και η Σοφία Νικολάου τον… χαβά της. Αυτή, ντε, που διόρισε ο Μητσοτάκης Γ.Γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής και θα μείνει στην ιστορία για τις απευθείας αναθέσεις που έκανε για την αγορά μασκών σε εταιρεία με αμορτισέρ και εποχικά είδη.

@
Τα ανέφερε ένα προς ένα και ο Τσίπρας τις προάλλες στη Βουλή, λέγοντας πως τρώνε και τα πόμολα, αλλά δεν άνοιξε ρουθούνι. Ούτε που ξανακούστηκε το όνομά της. Η στήριξη αυτή δεν νομίζω να οφείλεται στην ίδια τη Νικολάου, η οποία δεν έχει δα και κανά μεγάλο πολιτικό βάρος στη Νέα Δημοκρατία. Στην ΚΝΕ ήταν στα νιάτα της.

@
Τρεις ακόμα αντιδήμαρχοι στην Καλλιθέα και ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου εμβολιάστηκαν εκτός σειράς. Γιατί δεν κάνουν έναν νόμο να εμβολιαστούν όλα τα στελέχη της ΝΔ; Να μην υποχρεώνονται να λένε το ίδιο πράγμα κάθε μέρα. Ότι «το κάναμε για να μην πεταχτούν οι δόσεις». Τα κάνουν που τα κάνουν τα εμβόλια, ε ας τα κάνουν και με το γράμμα του νόμου.

@
Δε μας φτάναν όλα, πέσαν και τα ταβάνια να μας πλακώσουν!
Από τον σεισμό στην Ελασσόνα πέσανε βράχοι από τα Μετέωρα.

@
Αν αυτός ο άνθρωπος δε λέγεται γκαντέμης, τότε πώς λέγεται; Γιατί αυτά τα φαινόμενα είναι πέρα από την πανδημία, είναι σημάδια για να καταλάβουμε εμείς.
Κατσικοπόδαρος!

@
Κι όμως! Οι Έλληνες τον προτιμούν!

@
Τους αρέσει που είναι σκληρός!!!
Εμένα πάλι μ’ αρέσει που δεν υπάρχει κανένας να του φέρει αντίρρηση.

@
Προσκυνάτε Έλληνες!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου