Τετάρτη, Οκτωβρίου 27, 2021

Ο Άδωνις ξέχασε την οργή του 62,9% της μεσαίας τάξης





Το γραφιστικό λάθος δεν κρύβει την αλήθεια


Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν βλέπει το… δοκάρι που υπάρχει στο μάτι της κυβέρνησης και σχολιάζει το «σκουπιδάκι» σε έναν γραφιστικό πίνακα της χθεσινής δημοσκόπησης-κόλαφο για την άποψη που έχει η μεσαία τάξη για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τις υποσχέσεις που της είχε δώσει.

Στο πρώτο μέρος της δημοσκόπησης της RealPolls για τη «δημοκρατία» καταγράφεται με ξεκάθαρο τρόπο ότι το 62,9% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν τήρησε την προεκλογική της υπόσχεση για ενίσχυση της μεσαίας τάξης. Αυτό το καταλυτικό στοιχείο που προβάλλεται στην πρώτη σελίδα είναι το δοκάρι που δεν βλέπει ο κ. Γεωργιάδης.

Βλέπει όμως ένα γραφιστικό λάθος σε πίνακα στις εσωτερικές σελίδες που δείχνει ότι το 42% που θεωρεί χειρότερη περίοδο για τη μεσαία τάξη την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ 2015-2019 (στοιχείο που προβάλλεται στην πρώτη σελίδα) να είναι στο ίδιο ύψος με το 26,2% που θεωρεί χειρότερη περίοδο τα τελευταία δύο χρονιά και πιο χαμηλά το 30,8%, που λέει ότι δεν γνωρίζει.


Αυτό σχολιάζει στο Twitter γράφοντας: «Δείτε πώς παρουσιάζει τις μπάρες η “έγκυρη” @DimokratiaNews. Tο 26% μεγαλύτερο του 42% και το 30,8% ούτε που φαίνεται. Όλα αυτά για να μη φαίνεται ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η πιο δημοφιλής περίοδος και στην δικιά τους δημοσκόπηση».

Κύριε Γεωργιάδη, δεν κρύβεται η αλήθεια: To 62,9% που λέει ότι κοροϊδέψατε τη μεσαία τάξη είναι τεράστιο ποσοστό. Είναι προφανές ότι σας ενόχλησε η δυσάρεστη για την κυβέρνηση πραγματικότητα, γιατί έχετε μάθει στις παραποιημένες έρευνες των αγαπημένων σας μέσων ενημέρωσης, που σας χαϊδεύουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου