Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021

Τραγωδία στο Χόλιγουντ: Ο διάσημος ηθοποιός Άλεκ Μπάλντγουιν πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα! ΒΙΝΤΕΟ




Το όπλο υποτίθεται πως είχε άσφαιρα - Δεν έχουν ακόμα ασκηθεί διώξεις σε βάρος του


Σοκ κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί ο πασίγνωστος ηθοποιός, Άλεκ Μπάλντγουιν. Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα, όταν ο χολιγουντιανός ηθοποιός την πυροβόλησε και την σκότωσε. Παράλληλα τραυματίστηκε και ο σκηνοθέτης της ταινίας.

Σοκ κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί ο πασίγνωστος ηθοποιός, Άλεκ Μπάλντγουιν. Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα, όταν ο χολιγουντιανός ηθοποιός την πυροβόλησε και την σκότωσε. Παράλληλα τραυματίστηκε και ο σκηνοθέτης της ταινίας.

Το δυστύχημα στο σετ του γουέστερν Rust στο Νέο Μεξικό έγινε όταν ο Άλεκ Μπάλντγουιν πυροβόλησε με όπλο που υποτίθεται πως είχε άσφαιρα.

ADVERTISING

Αμέσως, η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ ο σκηνοθέτης της ταινίας νοσηλεύεται τραυματισμένος.

Νεκρή είναι η 42χρονη Halyna Hutchins, που εργαζόταν στην ταινία ως διευθύντρια φωτογραφίας, ενώ ο 48χρονος τραυματίας είναι ο Joel Souza, σκηνοθέτης της ταινίας!

Όλα έγιναν στο Bonanza Creek Ranch, έναν δημοφιλή τόπο γυρισμάτων στο Νέο Μεξικό. Για το τραγικό περιστατικό έχει ξεκινήσει έρευνα. Ωστόσο ακόμη δεν έχουν ασκηθεί διώξεις σε βάρος του Άλεκ Μπάλντγουιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου