Κυριακή, Ιανουαρίου 23, 2022

Νέα διάσταση από Αντώναρο στην υπόθεση Φουρθιώτη – Όργιο φημών και ψιθύρων (pic)






Τον Κυρ.Μητσοτάκη βάζει στο “κάδρο” ο Αντώναρος: Γιατί ο Φουρθιώτης δημοσιοποιεί τώρα τα τηλεφωνήματα του με το νούμερο 2, ή έστω 3, του Μαξίμου, δηλαδή με το άμεσο περιβάλλον 

Τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη βάζει στο “κάδρο” ο Ευάγγελος Αντώναρος με αναρτήσεις του μετά τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Μένιος Φουρθιώτης και φέρουν τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη (αλλά και το Νίκο Ρωμανό, διευθυντή του γραφείου τύπου της ΝΔ, και το Νίκο Σιγάλα, νυν σύμβουλο επικοινωνίας του Κ. Χατζηδάκη) να έχουν τηλεφωνικές επαφές μετον υπόδικο εκδότη.

Συγκεκριμένα ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή αναφέρει ότι είναι ενδιαφέρον ότι ο Μένιος Φουρθιώτης “διάλεξε αυτό το χρονικό σημείο για να δημοσιοποιήσει τηλεφωνικές του επαφές με το νούμερο δυο, η έστω τρία στο Μέγαρο Μαξίμου. Δηλαδή με το άμεσο περιβάλλον Μητσοτάκη“, ενώ αναρωτιέται με νόημα “τι μεσολάβησε;“.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Ενδιαφέρον έχει γιατί η υπόδικη τηλεπερσόνα διάλεξε αυτό το χρονικό σημείο για να δημοσιοποιήσει τηλεφωνικές του επαφές με το νούμερο δυο, η έστω τρία στο Μέγαρο Μαξίμου. Δηλαδή με το άμεσο περιβάλλον Μητσοτάκη. Τι μεσολάβησε; Πολλά ψιθυρίζονται που δεν αναπαράγω. Όσο για τον κ. Γεραπετρίτη: Η ειρωνική οίηση στην απάντηση του τον εκθέτει. Αλλά μάλλον, αν και έμπειρος νομικός, δεν το αντιλαμβάνεται. Έπονται συνέχειες (όπως εικάζω βάσιμα).

Σε άλλη του ανάρτηση στο Twitter, σημειώνει ότι “η τηλεπερσονα δεν το βάζει κάτω κ δημοσιεύει ευχετήριο μνμ του ΥπΕπικρ. Γεραπετρίτη το 2020 που του εκφράζει ευχαριστίες και την “εκτίμηση” του…Θέλω να δω τι θα απαντήσει ο εν λόγω…κύριος. Εκτός αν δώσει την απάντηση ο @kmitsotakis . Για να δω. Σας ειπα: Προβλέπω επεισόδια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου