Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2022

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο γραφείο της Ζωής Ράπτη...

 




Ο φεμινιστικός τομέας της αναρχικής συλλογικότητας του Ρουβίκωνα προέβη σε παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο της υφυπουργού Υγείας Ζωής Ράπτη στο Ν. Ψυχικό.

Μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια... έξω από το κτίριο και έγραψαν με μπογιά συνθήματα στους εξωτερικούς τοίχους, όπως «ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ».

Στον ιστότοπό του ο Ρουβίκωνας αιτιολόγησε την παρέμβαση αυτή, αναφέροντας πως «δεν ξεχνάμε την αναλγησία του κράτους και προσωπικά της υφυπουργού Ράπτη» στην περίπτωση της Όλγα Δ. η οποία τον περασμένο Ιανουάριο ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον σύντροφό της και νοσηλεύτηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Όπως τονίζει ο Ρουβίκωνας, στη συνέχεια η οικογένειά της «απευθύνεται στην υφυπουργό υγείας Ζωή Ράπτη ώστε η Όλγα να εισαχθεί σε δημόσιο κέντρο αποκατάστασης, η οποία αδιαφορεί παντελώς για την περίπτωση, με αποτέλεσμα η Όλγα να απορριφθεί από 3 δημόσια κέντρα».

Η ίδια η υφυπουργός, μέσω ανάρτησής της στο twitter, αναφέρθηκε στην παρέμβαση του Ρουβίκωνα, κάνοντας λόγο για «επίθεση» που «δεν μας τρομοκρατεί, ούτε αναστέλλει το έργο μας».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου