Παρασκευή, Δεκεμβρίου 02, 2022

Νέες αιχμές από την Όλγα Κεφαλογιάννη για το σκάνδαλο υποκλοπών ΒΙΝΤΕΟ
«Καμία επίκληση απορρήτου και κανένας διοικητικός ή πολιτικός υπάλληλος ή ιδιώτης, δεν μπορεί να είναι υπεράνω των αρμόδιων θεσμικά οργάνων της Βουλής» δήλωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.4

Για μια ακόμα φορά, η βουλευτής της ΝΔ η οποία δεν διστάζει να σταθεί απέναντι από την γραμμή και τις πρακτικές του Μαξίμου που έχουν διασύρει τη χώρα μας σε διεθνές επίπεδο.

Η βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει και ότι «η Δικαιοσύνη πρέπει να δράσει άμεσα και με πλήρη διαλεύκανση μίας υπόθεσης που πρέπει να μας οδηγήσει χωρίς ”σκιές” μέχρι την κάλπη».

Μιλώντας για το νέο νομοσχέδιο για τις παρακολουθήσεις, η ίδια έκανε λόγο για θετική νομοθετική αλλαγή, ωστόσο όπως παραδέχτηκε, επιδέχεται αλλαγές στο θέμα της τριετίας, μετά το πέρας της οποίας μπορεί να λάβει γνώση ο παρακολουθούμενος.

Μάλιστα η κ. Κεφαλογιάννη ανέφερε το ενδεχόμενο να ελεγχθούν τα κινητά όλων των βουλευτών, ωστόσο κράτησε επιφυλάξεις για το κατά πόσο είναι εφικτός αυτός ο έλεγχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου