Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2023

Σκληρός στα πρώτα λόγια του 36χρονος που μαχαίρωσε 14 φορές τη σύζυγό του ΒΙΝΤΕΟ




Από τύχη γλίτωσε η 36χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο, που δέχτηκε άγρια επίθεση με μαχαίρι από τον σύζυγό της, μέσα στο σπίτι τους. Η γυναίκα που δέχτηκε δεκάδες μαχαιριές από τον μαινόμενο σύζυγό της νοσηλεύεται ακόμα σε ΜΕΘ, την ώρα που ο 36χρονος φαίνεται να μην έχει μετανιώσει την αποτρόπαια πράξη του.


Ψυχιατρική εξέταση

Σύμφωνα με τα πρώτα λόγια της γυναίκας στους αστυνομικούς, ο 36χρονος της επιτέθηκε χωρίς να έχει προηγηθεί κανένας καβγάς ή λογομαχία και ενώ κάθονταν στο μπαλκόνι. Ο ίδιος ο σύζυγός της όμως, ο οποίος παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο, με παγερό ύφος δεν ήθελε να πει τίποτα στους αστυνομικούς και ανέφερε μόνο: «Ό,τι έχω να πω, θα το πω στον εισαγγελέα» είπε ο δράστης που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.


«Αμόκ»

Την ίδια ώρα, κάτοικοι της περιοχής, παραμένουν σοκαρισμένοι από το άγριο περιστατικό: «Μια κοπέλα φώναζε βοήθεια, βγήκαμε έξω 21.30, λέει καλέστε το ασθενοφόρο. Η κόρη μου πήρε τηλέφωνο το ασθενοφόρο, μπήκε μέσα ο πατέρας, λέει πάρε και την αστυνομία τηλέφωνο» δήλωσε στο Live News κάτοικος της περιοχής. «Είχε μαζευτεί αστυνομία, ασθενοφόρο. Ήταν η γυναί

κα αιμόφυρτη εδώ στην αυλή του διπλανού σπιτιού, δε μας αφήνανε να πλησιάσουμε πολύ κοντά».














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου