Πέμπτη, Ιουνίου 01, 2023

Συνάντηση Τσίπρα με ομογενείς από την Αλβανία - Έδωσε το «παρών» και ο γιος του Φρέντι Μπελέρη Ο Πέτρος Μπελέρης μίλησε για τον πατέρα του με τον Αλέξη Τσίπρα.

  





 

 


Ομογενείς από την Αλβανία συνάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, το απόγευμα της Πέμπτης στα γραφεία στην Κουμουνδούρου.




Ανάμεσα στους ομογενείς που ήταν παρόντες βρισκόταν και ο γιος του Φρέντι Μπελέρη, που εκλέχθηκε πρόσφατα δήμαρχος Χειμάρρας.

Στη διάρκεια της συνάντησης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ο Πέτρος Μπελέρης απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα σημείωσε ότι υπάρχει άλλη μία ευκαιρία ώστε να αφεθεί ελεύθερος ο πατέρας του, Φρέντι.









Σύμφωνα με τον ίδιο, μένει η προσφυγή στο ανώτατο αλβανικό δικαστήριο και η εκδίκαση της υπόθεσης μπορεί να γίνει από μία εβδομάδα έως ένα μήνα.

«Το 2023 δεν μπορεί να το φανταστεί άνθρωπος ότι θα διωχθεί πολιτικά και θα παραμένει στη φυλακή για τόσο μεγάλο διάστημα» είπε ο Πέτρος Μπελέρης.


«Ο κόσμος της Χειμάρρας τον ψήφισε ενώ ήξερε αυτό για το οποίο κατηγορείται. Τον αθώωσε ο λαός, σε πολύ πολωμένο κλίμα» δήλωσε ο Πέτρος Μπελέρης και πρόσθεσε ότι μία εβδομάδα πριν τη σύλληψη του Φρέντι Μπελέρη, «ο ίδιος ο Ράμα είχε πολώσει πάρα πολύ το κλίμα. Είχε μιλήσει με πάρα πολύ ακραίους χαρακτηρισμούς για έναν δήμαρχο, είχε παρέμβει προσωπικά ο ίδιος».

Ο γιος του Φρέντι Μπελέρη πρόσθεσε ότι «οι εκλογές που έγιναν στην Χειμάρρα έγιναν με υποκλοπές, με παρακολουθήσεις, με τρομοκρατία, με εξαγορές. Δώσαμε έναν αγώνα μόνοι μας επί της ουσίας»

Νωρίτερα σήμερα Πέμπτη 1/6 το εφετείο του ειδικού δικαστηρίου Τιράνων αποφάσισε να παραμένει προφυλακισμένος ο Φρέντι Μπελέρης ενώ ο συνεργάτης του, Παντελής Κοκαβέσης αφέθηκε ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου