Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2023

Η NASA παραδέχεται την ύπαρξη UFO: Έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες Για πρώτη φορά στην ιστορία της η NASA ανακοινώνει ότι υπάρχουν UFO




.






Η Εθνική Αεροναυτική και Διαστημική Υπηρεσία των ΗΠΑ (NASA) πραγματοποίησε, απόψε την πρώτη της δημόσια συνέντευξη Τύπου σχετικά με τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (UFO) και τα αγνώστου ταυτότητας εναέρια φαινόμενα (UAP), ανακοινώνοντας ότι υπάρχουν. Πάντως αν και εξέτασαν 800 αναφορές μόνο ένα μικρό ποσοστό είναι τελικά πραγματικά ανεξήγητο.


Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η οποία διήρκεσε περισσότερες από τέσσερις ώρες, μια ειδική ομάδα 16 ατόμων με επικεφαλής τον Scott Kelly, έναν πρώην αστροναύτη που ξεκίνησε έρευνα για τη NASA τον Ιούνιο του 2022, έδωσε στη δημοσιότητα και μια σειρά από φωτογραφίες.

Μάλιστα οι φωτογραφίες καταγράφηκαν από το UAV πέρυσι από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ που δείχνει μια μεταλλική σφαίρα να κινείται γρήγορα πάνω από τα κτίρια και αναφέρθηκε ότι το αντικείμενο δεν μπορεί να προσδιοριστεί ακόμα. Σημειώνοντας ότι τα εν λόγω μεταλλικά αντικείμενα φαίνονται σε όλο τον κόσμο, ο Sean Kirkpatrick, Διευθυντής του AARO, είπε ότι «βλέπουμε ότι εκτελούν πολύ διαφορετικούς ελιγμούς». Ο Kirkpatrick δήλωσε επίσης ότι τα εν λόγω αντικείμενα δεν αποτελούν ορατή απειλή για την ασφάλεια των αερομεταφερόμενων, αλλά εξήγησε ότι χρειάζονται περισσότερα δεδομένα.









Πρόσθεσε επίσης ότι «έχουμε 50 έως 100 νέες αναφορές κάθε μήνα», ωστόσο, ο αριθμός εκείνων των θεάσεων που είναι «πιθανώς πραγματικά ανώμαλες» είναι 2% έως 5% της συνολικής βάσης δεδομένων.

Δείτε τις εικόνες




Ένας από τους λόγους που η συνάντηση της Τετάρτης είναι τόσο αξιοσημείωτη είναι η αλλαγή προσέγγισης της NASA. Η διαστημική υπηρεσία πέρασε δεκαετίες απομυθοποιώντας τις θεάσεις UFO.

Στο τέλος της ακρόασης η επιτροπή έλαβε ερωτήσεις από το κοινό και κυριάρχησε «τι μας κρύβει η Nasa;». Ο Νταν Έβανς της NASA απάντησε ότι ο οργανισμός είναι αφοσιωμένος στη διαφάνεια. «Γι’ αυτό είμαστε σήμερα εδώ ζωντανά στην τηλεόραση», είπε.











Ολόκληρη η συνέντευξη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου