Σάββατο, Σεπτεμβρίου 23, 2023

«Λευκή απεργία» των «γαλάζιων» βουλευτών για την υποψηφιότητα Πτωχού! Κορινθία, Αργολίδα, αλλά και Τρίπολη οι μεγαλύτερες «μεγάλες τρύπες»! - «Θα τον βγάλω και μόνος μου» το μήνυμα Σαμαρά!







 

 

Εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα η υποψηφιότητα του «γαλάζιου» Δημήτρη Πτωχού στην περιφέρεια Πελοπονήσου.


Παρά την κινητοποίηση του Αντώνη Σαμαρά, του οποίου ο υποψήφιος περιφερειάρχης αποτελεί προσωπική του επιλογή ως.. .Μεσσηνιάρχη, ο Δημήτρης Πτωχός όχι απλώς «δεν τραβάει», αλλά διαθέτει ακόμα και πρόβλημα «αναγνωρισιμότητας»!

Το νέο πρόβλημα που δείχνει να αντιμετωπίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης είναι η «λευκή απεργία» των «γαλάζιων» βουλευτών ως προς τη στήριξή του. Με εξαίρεση, ίσως, τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και βουλευτή Κορινθίας Νίκο Ταγαρά, κανένας άλλος δεν δείχνει να... καίγεται! Ούτε καν ο Κώστας Βλάσσης, πρώην υφυπουργός και βουλευτής Μεσσηνίας, που αρχικά προορίζονταν για υποψήφιος περιφερειάρχης. Δεν είναι δε τυχαίο που η Αρκαδία αποτελεί «μαύρη τρύπα» για τον Δημήτρη Πτωχό, μετά την Αργολίδα και την Κορινθία.

 


«Θα τον βγάλω, έστω και μόνος μου», διαμηνύει ο Αντώνης Σαμαράς.

Άλλα, ωστόσο, στελέχη διαμηνύουν πως αν ο Δημήτρης Πτωχός δεν βγει από τον πρώτο γύρο, ο Πέτρος Τατούλης θα καταστεί το φαβορί για τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου