Τρίτη, Σεπτεμβρίου 19, 2023

Τα παιδια με τα σκυλακια τους.....Παρασκήνιο: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον σκύλο του Κασσελάκη -Η Φάρλη και το «κομματόσκυλο» ο Πίνατ

 


Με ενδιαφέρον παρακολουθούν κυβέρνηση και Κυριάκος Μητσοτάκης τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ, αναμένοντας να δουν ποιος από τους Στέφανο Κασσελάκη-Έφη Αχτσιόγλου θα εκλεγεί διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα.
Ως γνωστόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Στέφανος Κασσελάκης έχουν μια κοινή αγάπη: τα τετράποδα. Ο μεν πρωθυπουργός έχει υιοθετήσει τον πασίγνωστο Πίνατ, που σουλατσάρει στο Μέγαρο Μαξίμου, ο δε υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τη Φάρλη, ένα ημίαιμο που έχει συνέχεια μαζί του. Μάλιστα, την ημέρα των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κασσελάκης ανήρτησε και ένα βίντεο με τη Φάρλη στον καναπέ.


Δείτε το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη:


Σήμερα εξάλλου, πρώτη ημέρα μετά την πρωτιά του στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασσελάκης «συνελήφθη» από την κάμερα να παίρνει τον καφέ του παρέα με τον σύντροφό του, Τάιλερ, και το σκυλί του, Φάρλη.


Λίγο πριν από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρωθυπουργός την Κυριακή στη ΔΕΘ, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία ψηφοφορίας του α' γύρου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και όλα έδειχναν το ρεύμα υπέρ Κασσελάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρώτησε τους δημοσιογράφους πώς λένε τον σκύλο του υποψήφιου προέδρου. «Φάρλη» απάντησαν εκείνοι, και έσπευσαν να προβοκάρουν: «Ναι, αλλά ο Πίνατ είναι κομματόσκυλο, του Κασσελάκη δεν είναι!» είπε ένας εξ αυτών στον πρωθυπουργό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να συγκατανεύσει, χαμογελώντας: «Είναι κομματόσκυλο, όντως, δεν... μασάει», υπενθυμίζοντας το σχετικό backstage βίντεο που είχε ανεβάσει προεκλογικά στο Tik Tok, όπου αποκαλούσε τον «Πίνατ» με αυτό τον χαρακτηρισμό.


Τόσο ο Πίνατ όσο και η Φάρλη είναι στειρωμένα, άρα... «δεν μπορούν και να ζευγαρώσουν», σχολίασε άλλος δημοσιογράφος.

https://fonaklas.blogspot.com blog-post_5861.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου