Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 27, 2023

Η «Δημοκρατία» και ο Στέφανος Κασσελάκης Οι τίτλοι της εφημερίδας για τον Κασσελάκη και η ταύτιση με το «κλαμπ των ηττημένων».




ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ

 

 


Τελικά ο πολιτικός σουρεαλισμός απέκτησε πατρίδα, τη χώρα μας. Όσοι είχαν αμφιβολίες, με αφορμή όσα συμβαίνουν στο πολιτικό σύστημα με αφορμή την εκλογή Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι βέβαιο ότι πείστηκαν οριστικά και αμετάκλητα.


Για παράδειγμα, η εφημερίδα «Δημοκρατία» είναι μια ισχυρή και αξιόλογη φωνή που επιθυμεί να εκφράζει τον χώρο της παραδοσιακής, λαϊκής και ορθόδοξης Δεξιάς. Κάτι που συχνά πετυχαίνει με «νεύρο», εξυπνάδα και πρωτοτυπία.

Αυτό που ξενίζει είναι η μετωπική που έχει εξαπολύσει κατά του νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και η ταύτισή της με το «κλαμπ των ηττημένων» στην εκλογική μάχη της περασμένης Κυριακής.
 








Αντιγράφω τους τίτλους με τους οποίους καλύπτει σήμερα η εφημερίδα το ρεπορτάζ για τον ΣΥΡΙΖΑ και ο νοών νοήτω. Το κεντρικό θέμα τιτλοφορείται «Ανούσιο σόου Κασσελάκη στους διαδρόμους της Βουλής». Δίπλα «Τους έδιωξαν χωρίς καμμιά ενημέρωση». Από κοντά «Αχτσιόγλου: Ηχηρό «όχι» στον νέο Πρόεδρο!». Από πάνω «Τα βρόντηξε και ο διευθυντής της «Αυγής». Και από κάτω «Άρχισαν οι αποχωρήσεις στελεχών με σκληρές δηλώσεις».

Η συμπαθής εφημερίδα αυτά βλέπει, αυτά κρίνει και αυτά κάνει. Πρόβλημα κανένα. Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ λίγα γραμμάρια μυαλό δεν έχουν για να καταλάβουν το παιγνίδι που παίζεται;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου