Πέμπτη, Νοεμβρίου 30, 2023

Βραδινή έξοδος για Κασσελάκη και ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ στο Παγκράτι (Βίντεο) Σε χαλαρό περιβάλλον συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης με βουλευτές της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.






 

 

Θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι μια… άτυπη «συνεδρίαση» της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα πιο χαλαρό περιβάλλον από την «βαριά» αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή.


Στο Παγκράτι, στο γνωστό Musique cafe, ο Στεφανος Κασσελάκης και οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν δώσει ραντεβού σήμερα το βράδυ για μια χαλαρή έξοδο μπροστά στις δύσκολες μάχες εντός της κοινοβουλευτικής αρένας το προσεχές διάστημα.


 
  

 
Μεταξύ άλλων έχουν φτάσει στο γνωστό στέκι του Παγκρατίου η Ολγα Γεροβασίλη, ο Σωκρατης Φάμελλος, ο Νίκος Παππάς, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος, ο Χάρης Μαμουλάκης, οι δυο γραμματείς του ΣΥΡΙΖΑ Ρανια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειαδης και ο ναύαρχος Αποστολάκης.






 

«Λόγια κλειδωμένα» του Βασίλη Παϊτέρη, παιγμένο από μουσικούς του δρόμου, που έκαναν στάση έξω από το μπαρ, άκουσε κάποια στιγμή ο Στέφανος Κασσελάκης, όταν άφησε για λίγο τους βουλευτές και βγήκε έξω για να το απολαύσει.








Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου