Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2024

Ο Κώστας Γενιδούνιας διαψεύδει κατηγορηματικά τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού!

Η προπαγάνδα του Μαξίμου δεν σταματά να δουλεύει «υπερωρίες», ακόμη και την παραμονή της μαύρης επετείου του εγκλήματος των Τεμπών
«Πληρωμένη» απάντηση στην προπαγάνδα του Μαξίμου ήρθε από τον Κώστα Γενιδούνια, πρόεδρο του Σωματείου Μηχανοδηγών, ο οποίος υποστήριξε πως, όσον αφορά στη μη κλήση του από την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το έγκλημα στα Τέμπη, «η πλειοψηφία δεν με κάλεσε γιατί ήξερε τι θα έλεγα».

Ειδικότερα, ο Κώστας Γενιδούνιας απάντησε, ουσιαστικά, στον διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρη Τσιόδρα, ο οποίος, σε δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ερωτώμενος σχετικά, υποστήριξε -με το γνωστό θράσος που διέπει τους κυβερνώντες του 41%- πως η μη κλήση του προέδρου του Σωματείου Μηχανοδηγών οφείλεται στο γεγονός ότι «η Επιτροπή έκρινε με βάση κάποια κριτήρια. Υποθέτω ότι για τον κ. Γενιδούνια επειδή είναι πολιτικό στέλεχος κάποιου κόμματος»!

Μάλιστα, όταν αναφέρθηκε από το πάνελ πως ο κ. Γενιδούνιας, ως πρόεδρος του σωματείου των μηχανοδηγών είχε στείλει πολλά εξώδικα, με τα οποία προειδοποιούσε για την επικινδυνότητα του σιδηροδρόμου, ο Δ. Τσιόδρας απάντησε πως «ήταν και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε μιλούσε και από κάποια πολιτική σκοπιά».

«Ο κ. Γενιδούνιας κλήθηκε από την Δικαιοσύνη κύριε Τσιόδρα μου. Πρώτος κατέθεσα στον εφέτη ανακριτή στην Λάρισα, ως Πρόεδρος του Σωματείου Μηχανοδηγών, παραθέτοντας δεκάδες επιστολές, εξώδικα και έγγραφα που “αγνοούσαν” οι υπεύθυνοι, αρνούμενοι καν να μας ακούσουν. Μας είπαν μέχρι & συκοφάντες τότε, δήθεν λέγαμε ψέματα. Στην εξεταστική δεν με κάλεσε η πλειοψηφία σας, γιατί ήξερε καλά τι θα έλεγα. Την καλημέρα μου σε όλους. Όλοι έχουν καταλάβει πλέον…», είναι η απάντηση-γροθιά του Κώστα Γενιδούνια στην κυβέρνηση της συγκάλυψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου