Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2024

Παναθηναϊκός: «Μποναμάς» 500.000 ευρώ για την πρόκριση - Tο πριμ για την «κούπα» Δείτε το βίντεο με το θρίλερ στα πέναλτι στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ.







Η χθεσινή σπουδαία πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ο δραματικός τρόπος με τον οποίο επιτεύχθηκε (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), με τους «πράσινους» να επικρατούν του ΠΑΟΚ στα πέναλτι (6-5) μετά από ένα απίστευτο «θρίλερ», «απογείωσε» τον ενθουσιασμό στο «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού».

Αναλυτικότερα, την παραμονή του δεύτερου ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ (Τρίτη, 20/2), ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος είχε δώσει το «παρών» στην προπόνηση της ομάδας του και είχε υποσχεθεί πριμ 500.000 ευρώ, εφόσον έπαιρναν την πρόκριση.

Αμέσως μετά τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ του «τριφυλλιού» πως εάν κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδας, θα λάβουν ως έξτρα πριμ κι άλλες 500.000 ευρώ.
Το θρίλερ στα πέναλτι στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Σε ένα ματς θρίλερ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ κρίθηκε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.


Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε ήρωας στη διαδικασία των πέναλτι αποκρούοντας τρία και χαρίζοντας μία ιστορική πρόκριση στο τριφύλλι.

Φυσικά, ο χρόνος πάγωσε λίγο νωρίτερα από τον τραυματισμό του Μπαμπα ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
α πέναλτιΣπόραρ (απέκρουσε ο Κοτάρσκι)
Κουλιεράκης 0-1
Γερεμέγεφ 1-1
Μουργκ 1-2
Μπακασέτας 2-2
Κεντζιόρα 2-3
Κώτσιρας 3-3
Μεϊτέ 3-4
Μλαντένοβιτς 4-4
Ντεσπόντοφ (απέκρουσε ο Ντραγκόφσκι)
Λημνιός (άουτ)
Οζντόεφ (απέκρουσε ο Ντραγκόφσκι)
Μαντσίνι 5-4
Μάρκος Αντόνιο 5-5
Αράο (δοκάρι)
Ότο (απέκρουσε ο Ντραγκόφσκι)
Σένκεφελντ 6-5
Σαμάτα (άουτ)


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου