Τρίτη, Φεβρουαρίου 27, 2024

Φρίκη στο κέντρο της Αθήνας: Βρέθηκε ανθρώπινο έμβρυο σφηνωμένο σε αποχέτευση! Εντοπίστηκε το νεκρό έμβρυο – Οι πρώτες εκτιμήσεις



Στην ανάσυρση του νεκρού εμβρύου από την αποχέτευση στη Σόλωνος προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας ο οποίος έδωσε εντολή να γίνει νεκροψία-νεκροτομή και να εξεταστούν μάρτυρες προκειμένου να δουν οι αρχές σε ποια γυναίκα ανήκει το μωρό από αυτές που επισκεπτόταν το χώρο, επί της οδού Σόλωνος 140, που ανήκει στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.


Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως η μητέρα του μωρού, που πήγαινε στον Οργανισμό, το γέννησε στην τουαλέτα και έφυγε χωρίς να αναφέρει το παραμικρό.

Οι αρχές σημειώνουν πως, κάποια γυναίκα το γέννησε στις τουαλέτες και το άφησε στην λεκάνη. Ο υπάλληλος με την μικρό κάμερα το εντόπισε, το έβγαλαν και στη συνέχεια το τοποθέτησαν σε ψυγείο.

Τελικά το έμβρυο το έβγαλαν από τον υπόνομο οι υπεύθυνοι της δομής και το έβαλαν σε ένα ειδικό ψυγείο και το πρωί θα ενημέρωναν την ιατροδικαστική υπηρεσία.

Ο γιατρός και η κοινωνική λειτουργός κατέθεσαν πως σε καθημερινή βάση γυναίκες σε εγκυμοσύνη επισκέπτονται τη δομή για να εξεταστούν. Μάλιστα δεν αποκλείουν κάποια από αυτές να γέννησε το παιδί στην τουαλέτα και μετά να έφυγε.

Ο εισαγγελέας διέταξε νεκροψία-νεκροτομή ενώ έδωσε εντολή να κληθούν την Τρίτη (26/02/2024) όλες οι γυναίκες που τα ονόματά τους βρίσκονταν στην λίστα με τους επισκέπτες της δομής.



Υπενθυμίζεται ότι ολα ξεκίνησαν από τον εργαζόμενο σε εταιρεία αποφράξεων, ο οποίος είδε μέσω κάμερας στην αποχέτευση κάτι που παρέπεμπε σε νεκρό βρέφος και ειδοποίησε την αστυνομία.




Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι εργαζόμενος σε εταιρία αποχετεύσεων που εκτελούσε τον καθαρισμό της αποχέτευσης κτηρίου επί της οδού Σόλωνος, στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ανακάλυψε ένα νεκρό ανθρώπινο έμβρυο.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, όταν ο υπάλληλος της εταιρίας διαπίστωσε πως μία σωλήνωση είχε βουλώσει, έβαλε μέσα μια μικροκάμερα με τη βοήθεια της οποίας είδε κάτι που έμοιαζε με έμβρυο. Πράγματι, λίγες στιγμές αργότερα, κρατούσε στα χέρια του το νεκρό έμβρυο, στο οποίο, μάλιστα, υπήρχε και ο ομφάλιος λώρος.

Από το απόγευμα η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς, οι οποίοι διεξάγουν έρευνα για να διαπιστώσουν την προέλευση του μακάβριου αυτού ευρήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι το γραφείο του κτηρίου όπου εντοπίστηκε το έμβρυο, ανήκει στον Ερυθρό Σταυρό, ενώ, σύμφωνα με περαιτέρω πληροφορίες, ο υπάλληλος του συνεργείου απόφραξης καθυστέρησε να αναφέρει το περιστατικό στις Αρχές, καθώς ενημέρωσε πρώτα τον Ερυθρό Σταυρό.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί εστιάζουν τις έρευνές τους στο αν το έμβρυο σχετίζεται με κάποιο περιστατικό σε μαιευτική κλινική, η οποία βρίσκεται σε κοντινό σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου