Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2024

Πολιορκείται το κέντρο της Αθήνας: Διαμαρτυρία μελισσοκόμων και ΠΟΕΔΗΝ - Συλλαλητήριο μαθητών, εκπαιδευτικών Σε εξέλιξη διαμαρτυρίες και πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι της Πέμπτης.





 

 


Τη «σκυτάλη» των κινητοποιήσεων πήραν από τους αγρότες σήμερα μελισσουργοί, μαθητές, εκπαιδευτικοί και η ΠΟΕΔΗΝ, με το κέντρο της Αθήνας να παραλύει από το πρωί.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, ενώ συγκεντρωμένοι παραμένουν από το πρωί οι μελισσοκόμοι μπροστά από τη Βουλή. Παράλληλα, η ΠΟΕΔΗΝ πραγματοποιεί διαμαρτυρία μπροστά από το υπ. Υγείας.




Φοιτητές και εκπαιδευτικοί συγκεντρώθηκαν στις 12 στα Προπύλαια για την προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων.




Από τις 8.30 το πρωί διαμαρτύρονται στο Σύνταγμα οι μελισσοκόμοι, όπως και η ΠΟΕΔΗΝ που πραγματοποιεί στάση εργασίας στην Αττική έως τις 3 μ.μ. και 24ωρη απεργία στην περιφέρεια με πανελλαδική συγκέντρωση στις στην πλατεία Μαβίλη. Αυτή την ώρα βρίσκονται μπροστά στο υπουργείο Υγείας.


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

Από το πρωί έχουν τεθεί σε ισχύ έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με την κίνηση των οχημάτων να γίνεται μετ' εμποδίων.

Αυτή την ώρα είναι κλειστή η οδός Πανεπιστημίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου