Πέμπτη, Μαρτίου 28, 2024

«Θερμό επεισόδιο» με Κωνσταντοπούλου και καταγγελίες για τον Τασούλα – Τρίτη διακοπή στην Βουλή




Δήλωσε πως είχε ενημερώσει ότι ασκούσε χρέη συνηγόρου με τους συγγενείς των θυμάτων

«Θερμό επεισόδιο» πριν από λίγο στην Βουλή ανάμεσα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και κοινοβουλευτικούς συντάκτες. Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στα δημοσιογραφικά γραφεία και διαμαρτυρήθηκε έντονα για τον τρόπο με τον οποίο μεταδόθηκε η καθυστέρηση της ομιλίας της από βήματος της Ολομέλειας.

Βουλευτές φώναζαν «απαράδεκτη!» επισημαίνοντας: «Κάναμε δύο διακοπές για χάρη της κυρίας Κωνστανοπούλου. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Ντροπή! Θα μπορούσαν να μιλήσουν 60 βουλευτές. Να σηκωθούμε να φύγουμε» ήταν μερικές από τις διαμαρτυρίες.

Επίσης, Μαρία Συρεγγέλα με Πάρι Κουκουλοπουλο συμφώνησαν ότι είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη.
Τρίτη διακοπή περιμένοντας την Ζωή

Η Όλγα Γεροβασίλη είναι σε απόγνωση. Πήρε τηλέφωνο τον Κωνσταντίνο Τασούλα για να του πει για την Κωνσταντοπούλου. Έβαλε υπάλληλο και πήγε να ρωτήσει τον Αλέξανδρο Καζαμία, αυτός πήρε τηλέφωνοι την να την ρωτήσει.

Η Γεροβασίλη άφηνε τον Αλέξη Χαρίτση να μιλά επί 35 και πλέον λεπτά εν αναμονή απάντησης για την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας.
Ευθύνες στον Τασούλα έριξε η Κωνσταντοπούλου

Μονομερώς ο Τασούλας, χωρίς καμία ενημέρωση προς τους πολιτικούς αρχηγούς και τα κόμματα επεχείρησε να επισπεύσει την διαδικασία, δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Όπως είπε, η ίδια δεν είχε ενημέρωση και είχε ενημερώσει πως ασκούσε χρέη συνηγόρου με τους συγγενείς των θυμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου