Τετάρτη, Μαρτίου 13, 2024

Δημήτρης Μαύρος: Γιατί κερδίζει ο Κασσελάκης και χάνει ο Ανδρουλάκης...

 


Σε ανάλυση των δημοσκοπικών αποτελεσμάτων για ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και για Κασσελάκη-Ανδρουλάκη προχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος της MRB, Δημήτρης Μαύρος...

Όπως είπε στην ΕΡΤ «εκείνο που παρατηρείται είναι ότι ο κ. Κασσελάκης όσο τον πυροβολούν είτε μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ είτε έξω από τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν τον σκοτώνουν, μπαρουτοκαπνίζεται και μαθαίνει, θρέφεται από αυτό και αποκτά μεγαλύτερη πολιτική υπόσταση από αυτή που είχε όταν ξεκίνησε».

Όσον αφορά τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο κ. Μαύρος είπε ότι «ο Νίκος Ανδρουλάκης όσο προσπαθεί να ζυγίσει τις κατάστασεις, να είναι πολιτικά ορθός και να είναι και λίγο έτσι και λίγο έτσι, μάλλον φαίνεται να χάνει τελικά. Ενώ παλαιότερα του πρόσθετε, τώρα αυτό δημιούργησε κόπωση».

Ερωτηθείς για το από πού κινδυνεύει να έχει απώλειες η ΝΔ, ο κ. Μαύρος εκτίμησε «περισσότερο από τα δεξιά της καθώς η ΝΔ έχει μετακινηθεί στο κέντρο και έχει κάτσει γερά. Ένας από τους παίχτες που φαινόταν ότι θα μπορούσε να είναι ισχυρός παίχτης, το ΠΑΣΟΚ, έχει μπερδέματα εσωτερικά μέσα του».

Σημείωσε, μάλιστα, ότι «σε έρευνα τον Ιανουάριο τρομάξαμε γιατί είδαμε τα δύο κόμματα να βγαίνουν ακριβώς ίδια. Σήμερα (σ.σ. χθες) βγήκε άλλη δημοσκόπηση που βγάζει τον ΣΥΡΙΖΑ 2 μονάδες μπροστά και την περασμένη εβδομάδα τους έβγαζε ισόπαλους».

Σχετικά, τέλος, με τις επερχόμενες ευρωεκλογές ο Δημήτρης Μαύρος είπε ότι «τα άλλα κόμματα εξαιρουμένων κάποιων φαίνεται να έχουν μια δυναμική και εκπροσωπούν διαφορετικές πολιτισμικές αντιλήψεις και αναφέρομαι σε κόμματα που είναι δεξιά της ΝΔ».

«Η κυβέρνηση έχει αυτή τη στιγμή απέναντί της μια αδύναμη αντιπολίτευση ακόμα άρα δεν φεύγει κανείς να πάει αλλού. Είναι πληγωμένο το θυμικό των Ελλήνων σε διάφορα περιφερειακά θέματα που φορτίζουν πολύ έντονα το τοπίο και άρα ανεβάζουν τις απαιτήσεις από την ακρίβεια που είναι το κυρίαρχο ζητούμενο ενώ δίπλα στην ακρίβεια παρεισφρύει το ζήτημα του διαθέσιμου εισοδήματος» κατέληξε ο Δημήτρης Μαύρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου