Πέμπτη, Μαρτίου 28, 2024

Ο Άκης Σκέρτσος του… Δημήτρη Μελισσανίδη σύμφωνα με τους δύο «Κίσινγκερ» του Μαξίμου «Εκεί στο Μαξίμου είναι… μια ωραία ατμόσφαιρα», που έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος.





EUROKINISSI

 

 

Δεν έχουν τέλος τα παραλειπόμενα από την τεράστια «διπλωματική πρωτοβουλία» που ανέλαβαν την Κυριακή το βράδυ οι δυο κορυφαίοι υπουργοί του Μαξίμου, Σταύρου Παπασταύρου και Γιάννη Μπρατάκου, στην έπαυλη του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, την οποία αποκάλυψε χθες το iEidiseis.

Μάλιστα αυτά που μαθαίνουμε ότι ειπώθηκαν υπό την ευωχία των ακριβών κουβανέζικων πούρων και των malt ουίσκι, αναγκάζουν τη στήλη με βαθύτατο προβληματισμό να τους μετονομάσει.


Χθες τους χαρακτηρίσαμε ως «Κίσινγκερ» της διπλωματίας, αλλά μάλλον το καλύτερο είναι ο «Αρτέμης Μάτσας και ο… ετεροθαλής αδερφός του».

Ποιος είναι ο λόγος της μετονομασίας; 


Φαίνεται ότι στη συζήτηση αμφότεροι χρησιμοποίησαν διόλου κολακευτικά σχόλια για τον έτερο «στρατηλάτη» του Μαξίμου, τον φέρελπι, Άκη Σκέρτσο. Ούτε λίγο, ούτε πολύ τον «φωτογράφισαν» ως εντεταλμένο του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Άκης Σκέρτσος, δηλαδή, είναι άνθρωπος του Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως περίτρανα «αποκάλυψαν» ο «Αρτέμης Μάτσας και ο… ετεροθαλής αδερφός του».


Τι να πούμε τώρα; Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι;

Αλλά για αυτό ρωτήστε καλύτερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις μελλοντικές προθέσεις του.

Αν πάντως αυτό ισχύει (και είναι βέβαιο ότι ισχύει γιατί υπήρξαν καμιά δεκαριά αυτήκοοι μάρτυρες), τότε τι να πούμε εκτός από την κλασική ατάκα του Ντίνου Ηλιόπουλου: «Εκεί στο Μαξίμου είναι μια ωραία ατμόσφαιρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου