Τετάρτη, Απριλίου 24, 2024

ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΤΑΤΙΑΝΑ! ΗΤΑΝ σε διάσταση εδώ και 1,5 χρόνο. Το τρίτο πρόσωπο...




Το τρίτο πρόσωπο και η "κρυφή ζωή" της Μπλάτνικ και του Νικόλαου ενώ ήταν χωρισμένοι αλλά δημοσίως προσποιούνταν το ζευγάρι.

Ο χωρισμός "βόμβα" της Τατιάνας Μπλάτνικ και του Νικόλαου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία το βράδυ της Παρασκευής 19/04. Το ζευγάρι μετά από 14 χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, τονίζοντας ότι θα διατηρήσουν τον σεβασμό τους και την φιλική σχέση τους.
Η ανακοίνωση που εξέδωσαν ανέφερε:
"Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους…".

Οι "παγωμένες" κοινές εμφανίσεις και οι φήμες για τρίτο πρόσωπο
Τους τελευταίους μήνες, οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού είχαν "παγώσει". Η Τατιάνα Μπλάτνικ ταξίδευε ολοένα και συχνότερα στο εξωτερικό μόνη της ή με τους συνεργάτες της στο Breathe Hellas.


Στην Ελλάδα η τελευταία κοινή εμφάνιση ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο, ενώ οι δυο τους εμφανίστηκαν για τελευταία φορά μαζί στο μνημόσυνο του τέως στο Γουίνδσορ.

Στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Γουίνδσορ στα τέλη Φεβρουαρίου οι δυο τους έφτασαν αγκαζέ σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Οι πληροφορίες για τρίτο πρόσωπο
Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Απογευματινή", πηγές εκ των έσω, κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο από την πλευρά του Νικολάου. "Πρόκειται για μία γυναίκα που γνώρισε από κοινούς γνωστούς, με την οποία συνδέονται σοβαρά" λένε χαρακτηριστικά. Δεν έχει επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη πληροφορία ούτε έχει γίνει γνωστό πόσο καιρό πριν την επίσημη ανακοίνωση είχε χωρίσει το ζευγάρι.
Σενάρια χωρισμού του ζεύγους είχαν κυκλοφορήσει και το 2019, αλλά τότε διαψεύστηκαν πανηγυρικά. Ωστόσο, αυτή τη φορά ο χωρισμός του ζεύγους είναι οριστικός μετά από σχεδόν 20 χρόνια κοινής πορείας και ενός έρωτα που ήταν έντονος και είχε υπέροχες στιγμές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας, δεν υπάρχουν περιθώρια επανασύνδεσης.

Ήταν σε διάσταση εδώ και 1,5 χρόνο
Μια νέα αποκάλυψη έκανε η εκπομπή "Super Κατερίνα" και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου τη Δευτέρα. Πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος τόνισε σχετικά με το διαζύγιο του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ πως το ζευγάρι ζούσε σε διάσταση εδώ και 1,5 χρόνο. Μάλιστα εξήγησε την ύπαρξη τρίτου προσώπου και στη ζωή του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ.
Η ίδια τόνισε πως τόσο ο Νικόλαος όσο και η Τατιάνα Μπλάτνικ έχουν ήδη προχωρήσει στη ζωή τους. Μάλιστα η Τατιάνα μέσα στο διάστημα που ήταν σε διάσταση είχε ήδη ένα πρόσωπο στη ζωή της, έναν επιχειρηματία και αναγνωρίσιμο πρόσωπο σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά αυτή η σχέση δεν ευοδώθηκε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου