Δευτέρα, Απριλίου 08, 2024

Τα χειροκροτήματα «έκρυψαν» τις γκρίνιες για Ζαγοράκη και Καλλιακμάνη Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανακοινώθηκε χθες από το ΠΑΣΟΚ, αλλά παραμένει για την ώρα ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.





ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

 

 


Μπορεί να υπάρχουν εσωκομματικές γκρίνιες, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από τη Χαριλάου Τρικούπη, για τη συμμετοχή των Θοδωρή Ζαγοράκη και Γιώργου Καλλιακμάνη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, όμως κατά τη χθεσινή παρουσίαση των υποψηφιοτήτων συγκέντρωσαν μάλλον τα περισσότερα χειροκροτήματα απ’ όλους.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ο συνδικαλιστής αστυνομικός έγιναν δεκτοί, χθες στην εκδήλωση της παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ, με έντονα χειροκροτήματα και επευφημίες, κάτι το οποίο άρεσε φυσικά και στους ίδιους, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί το προηγούμενο διάστημα για τις φωνές που αντιδρούσαν.







Ο Θοδωρής Ζαγοράκης εξακολουθεί πάντως, παρά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του με το ΠΑΣΟΚ, να παραμένει ευρωβουλευτής του κυβερνώντος κόμματος. Δηλαδή, το όνομά του αυτή τη στιγμή υπάρχει και στο site της Νέας Δημοκρατίας και στο αντίστοιχο του ΠΑΣΟΚ.




«Μεταγραφές» έχουν γίνει πολλές στο παρελθόν, αλλά εν ενεργεία ευρωβουλευτή μάλλον είναι η πρώτη φορά.




Μ. Καλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου