Σάββατο, Απριλίου 27, 2024

Γάζα: Δεν τα κατάφερε το κοριτσάκι που γεννήθηκε με καισαρική από τη νεκρή μητέρα του ΒΙΝΤΕΟ





Γεννήθηκε ορφανό, γνώρισε τη φρίκη του πολέμου, αλλά τελικά άντεξε μόλις μερικές ημέρες. Για την Sabreen al-Sakani ο λόγος, η οποία ήρθε στη ζωή σε νοσοκομείο της Ράφα με καισαρική τομή, καθώς η μητέρα της τραυματίστηκε θανάσιμα σε βομβαρδισμό των ισραηλινών δυνάμεων.

Η άτυχη κοπέλα της ήταν 7,5 μηνών έγκυος και κοιμόταν, μαζί με τον σύζυγό της και την τρίχρονη κόρη τους, όταν το σπίτι τους χτυπήθηκε από τα ισραηλινά μαχητικά, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου. Ο σύζυγος και η κόρη της σκοτώθηκαν ακαριαία, με την ίδια να εντοπίζεται από τα σωστικά συνεργεία βαριά τραυματισμένη, με το αγέννητο μωρό της να είναι ακόμη ζωντανό στη μήτρα της.

.



Αμέσως την μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί πραγματοποίησαν κατεπειγόντως καισαρική τομή, για να φέρουν στον κόσμο το παιδί της, ενώ η ίδια υπέκυψε στα τραύματά της. Αν και ζύγιζε μόλις 1,4 κιλά και παρουσίαζε σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια εξαιτίας της πρόωρης γέννησής της, η μικρή είχε κερδίσει την πρώτη μάχη. Δυστυχώς, άντεξε μόνο μερικές ημέρες, καθώς σήμερα έφυγε από τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου