Τρίτη, Απριλίου 23, 2024

Λευκή απεργία υπουργών και βουλευτών, εξοργίζει τον Μητσοτάκη!





Το είχαμε γράψει, επιβεβαιωνόμαστε. Δεκάδες βουλευτές, κυρίως αυτοί που αρνήθηκαν να ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τον γάμο ομοφυλοφίλων, αλλά και υπουργοί, κάνουν λευκή απεργία στην προεκλογική μάχη των ευρωεκλογών…



Ειδικά για τους βουλευτές, ο λόγος είναι απλός. Ξέρουν ότι στις επόμενες εκλογές, ειδικά εάν γίνουν πρόωρα, δεν πρόκειται να ξαναδούν βουλευτικό έδρανο. Θα βρίσκονται στον πάτο της λίστας, ειδικά εάν επιβεβαιωθούν οι φήμες για τον Σεπτέμβρη.

Προσπαθούν λοιπόν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στον Μητσοτάκη, να μην τολμήσει να πάει σε πρόωρες εκλογές με λίστα, αλλά και να το ξεκαθαρίσουν ότι τους έχει απόλυτη ανάγκη για τις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε κι αν γίνουν.



Οι υπουργοί που έχουν γυρίσει την πλάτη στο κάλεσμα Μητσοτάκη για τις ευρωεκλογές, το κάνουν απλώς επειδή θεωρούν το γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο… επιεικώς άθλιο!

Αυτή η κατάσταση λοιπόν έχει προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό στο Μαξίμου και προσωπικά στον Μητσοτάκη. Έτσι, άρχισαν οι πρώτες διαρροές σε καθεστωτικές εκπομπές και εφημερίδες, ότι όσοι συνεχίσουν την απαθή στάση, θα τους φάει το μαύρο φίδι τόσο στον ανασχηματισμό, όσο και στις επόμενες εθνικές εκλογές. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι σε κάποιους, τα έψαλε προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου