Τετάρτη, Απριλίου 17, 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Γιατί δεν προχώρησε η διαδικασία αποσωλήνωσης Ξεσπάει η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα για τις φήμες για την υγεία του





 
 


Ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται εδώ και πολλές ημέρες στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, ύστερα από καρδιακό επεισόδιο και την ανακοπή που υπέστη.

Την Πέμπτη στις 28 Μαρτίου, ο τραγουδιστής κατέρρευσε ενώ έκανε πρόβες για το J2US.


Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται έκτοτε σε ΜΕΘ, με τους γιατρούς του και τους οικείους του να εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Οι θεράποντες γιατροί του αποφάσισαν ότι δεν θα γίνει ακόμα καμία διαδικασία αποσωλήνωσής του, καθώς έπρεπε να προηγηθούν απαραίτητες εξετάσεις. Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου μετέφερε όλο το ρεπορτάζ στην Super Κατερίνα αναφέροντας: «Δεν προχώρησαν καν στη διαδικασία της αποσωλήνωσης οι γιατροί γιατί χθες αποφάσισαν ότι πρέπει να γίνουν κάποιες πολύ αναγκαίες εξετάσεις για να δούνε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο οργανισμός του Δημήτρη Κόκοτα, θέλοντας πραγματικά να ακολουθήσουν τον σωστότερο τρόπο για να μπούνε στη διαδικασία της πλήρους αποσωλήνωσης. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξετάσεις, αποφάσισαν ότι δεν θα είναι η σημερινή ημέρα αυτή που θα γίνει η αποσωλήνωσή του και μάλιστα θα περιμένουν κάποια 24ωρα ακόμα μέχρι να είναι πλήρως ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα. Αυτό που θέλουν να εξασφαλίσουν είναι ότι ο Δημήτρης Κόκοτας με ασφάλεια θα οδηγηθεί στην αποσωλήνωση και ότι όταν γίνει αυτό, ο οργανισμός του θα αντιδράσει και θα είναι όλα πολύ καλά».


Η Ελένη Κόκοτα μίλησε στον Alpha για τον αδερφό της ο οποίος βρίσκεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας από τις 28 Μαρτίου.

Όταν η ρεπόρτερ ρώτησε την Ελένη Κόκοτα για το αν ο αδερφός της έχει υποβληθεί σε τραχειοστομία, η ίδια απάντησε χωρίς να δώσει λεπτομέρειες αλλά διαβεβαιώνοντας ότι η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα πηγαίνει καλύτερα.


«Εγώ δεν μπορώ να σας πω τίποτα, όλα πάνε καλύτερα και θα πάνε ακόμη καλύτερα. Σε λίγες μέρες ο Δημήτρης θα είναι καλά και θα βγει να σας τα πει ο ίδιος. Τώρα αυτή τη στιγμή περιμένω τον Δημήτρη να ξυπνήσει», είπε η αδελφή του τραγουδιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου