Παρασκευή, Απριλίου 26, 2024

LIVE Ολυμπιακή Φλόγα 2024: Η τελετή παράδοσης στο Παναθηναϊκό Στάδιο Σε εξέλιξη η τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων της Γαλλίας




.
Eurokinissi

 

 
 


Μετά από το συναρπαστικό ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας για 11 ημέρες επί ελληνικού εδάφους έφτασε η ώρα να παραδοθεί στην αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής «Παρίσι 2024».

Η Τελετή Παράδοσης ξεκίνησε την Παρασκευή 26 Απριλίου, στις 18:30 στο Παναθηναϊκό Στάδιο με τη Νάνα Μούσχουρη να έχει κεντρικό ρόλο, ενώ παρουσιαστής της εκδήλωσης, είναι ο Νίκος Αλιάγας.
Δείτε LIVE την τελετή:







Το Ολυμπιακό Φως θα έφερε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, η πρωταθλήτρια του βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, ενώ τελευταίος Λαμπαδηδρόμος στο Καλλιμάρμαρο είναι o αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο Γιάννης Φουντούλης, μαζί με τους συμπαίκτες του, που κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος θα παραδώσει το Ολυμπιακό Φως στον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής «PARIS 2024» Τόνι Εστανγκέ, για να συνεχίσει το ταξίδι του για το Παρίσι.
Δείτε εδώ φωτογραφίες:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου