Δευτέρα, Μαΐου 06, 2024

Μαντόνα: Έδωσε τη μεγαλύτερη συναυλία της καριέρας της στο Ρίο ντε Τζανέιρο και έγραψε ιστορία Σχεδόν 1.6 εκατομμύρια άνθρωποι πήγαν στην Κοπακαμπάνα - Δείτε βίντεο







Η Μαντόνα έγραψε ιστορία με τη συναυλία της στην Κοπακαμπάνα του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Περίπου 1,6 εκατομμύρια Βραζιλιανοί -και όχι μόνο- έδωσαν το παρών στην τελευταία εμφάνιση της «βασίλισσας της ποπ» στο πλαίσιο της περιοδείας της Celebration, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες όπως τα: Like A Prayer, Vogue, Hung Up, Into The Groove και Like A Virgin.



Σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία, τα ξενοδοχεία και τα Airbnb ήταν γεμάτα, ενώ σημειώθηκε ότι χρειάστηκε να προσγειωθούν 170 αεροπλάνα περισσότερα από ό,τι συνήθως, στο Ρίο για τη συναυλία. Η Μαντόνα ανέβηκε στη σκηνή και είπε: «Εδώ είμαστε στο πιο όμορφο μέρος του κόσμου», δείχνοντας το άγαλμα του Χριστού.

Πολλοί από τους θαυμαστές είχαν φτάσει στο σημείο, ώρες ακόμη και μέρες, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πριν τη συναυλία, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια καλή θέση κοντά στο stage.


Τα social media έχουν γεμίσει με βίντεο από την εμφάνιση της ποπ σταρ αλλά και το πώς φαίνεται από ψηλά, το πλήθος του κόσμου που τραγουδάει και χορεύει. Και η ίδια η Μαντόνα όμως, μοιράστηκε με τους ακολούθους της ένα κλιπ.

Δείτε βίντεο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου