Παρασκευή, Μαΐου 10, 2024

Εκτέλεση στον Βύρωνα: Η αλβανική μαφία έψαχνε το θύμα από το 2021 - «Βοήθεια, ο μπαμπάς μου» Σοκαριστική ενέδρα θανάτου στον Βύρωνα με θύμα έναν 32χρονο. Το χτύπημα έγινε μπροστά στα μάτια του παιδιού του και της γυναίκας του.




 
 


Νέα μαφιόζικη εκτέλεση με θύμα έναν 32χρονο από την Αλβανία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον Βύρωνα, εν ώρα αιχμής. Ο 32χρονος εκτελέστηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου του και του ανήλικου παιδιού του.

Ο 32χρονος φέρεται να ήταν γνωστός στις αλβανικές Αρχές και να είχε σχέσεις με την αλβανική μαφία, η οποία, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τον έψαχνε από το 2021.


Αλβανικά Μέσα αναφέρουν πως ο 32χρονος που εκτελέστηκε συμμετείχε σε δολοφονική επίθεση, ενώ έχοντας στην κατοχή του καλάσνικοφ, μαζί με συνεργούς του, είχαν εισβάλει το 2021 και σε κλαμπ της Αλβανίας.


 


Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη περίπου στις 9 το βράδυ.


Πώς έγινε η εκτέλεση

Ο 32χρονος μαζί με τη σύζυγό του, η οποία είναι καλά στην υγεία της, επέβαιναν σε ένα μαύρο ΙΧ και περίμεναν στο σημείο γιατί το παιδί τους έπαιζε στο πάρκο που βρίσκεται στην απέναντι πλευρά του δρόμου.


Ξαφνικά ήρθε μια μοτοσυκλέτα με μεγάλη ταχύτητα και ο οδηγός σταμάτησε στη μέση του δρόμου, έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί.

Οι δράστες σύμφωνα με αστυνομικές πηγές παρακολουθούσαν το θύμα και περίμεναν τη στιγμή που θα ακινητοποιούσε το ΙΧ του.

Ο 32χρονος πέθανε ακαριαία, ενώ η 37χρονος συνοδηγός τραυματίστηκε ελαφρά, με το παιδί να παρακολουθεί όλο το σκηνικό, φωνάζοντας στους περαστικούς «βοήθεια, ο μπαμπάς μου».
Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα εκτιμά, φαίνεται να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.


Ο τρόπος δράστης του εκτελεστή δείχνει επαγγελματία που γνώριζε τις κινήσεις του 32χρονου. Εκτιμάται ότι είχε προηγηθεί παρακολούθηση και ότι η ενέδρα στήθηκε σε σημείο που ο 32χρονος Αλβανός δεν θα μπορούσε να αντιδράσει. Ο εκτελεστής περιγράφεται ως άτομο με εμπειρία στη χρήση πιστολιού.

Η έρευνα προς το παρόν εστιάζεται στη συλλογή υλικού από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου