Δευτέρα, Μαΐου 06, 2024

Αγία Παρασκευή: Ο αδερφός της 77χρονης έμαθε από τη τηλεόραση ότι κάηκε στο διάμερισμα της Τι είπε με δάκρυα στα μάτια στις τηλεοπτικές κάμερες - Το τραγικό τέλος της 77χρονης




Συγκλονίζουν τα λόγια του αδερφού της 77χρονης γυναίκας που βρήκε τραγικό θάνατο στο διαμέρισμα της στην Αγία Παρασκευή ανήμερα του Πάσχα.

Με δάκρυα στα μάτια ο αδερφός της λέει πως «είχε πάει εκκλησία, εξομολογήθηκε, κοινώνησε και είναι στον παράδεισο». 







Όπως είπε μάλιστα, ο ίδιος είδε στη τηλεόραση ότι έπιασε φωτιά το σπίτι της αδερφής του και αμέσως κινητοποιήθηκε. «Είδα στην τηλεόραση και κατάλαβα ότι είναι το σπίτι της αδελφής μου, από εκεί και πέρα, πήρα την Πυροσβεστική και έφτασα σχεδόν αμέσως εδώ».

Το χρονικό

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής για πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας, επι της οδού 28ης Οκτωβρίου, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.


Μετά από μία δίωρη επιχείρηση κατάσβεσης εντόπισαν στο σαλόνι του σπιτιού μια απανθρακωμένη γυναίκα ηλικίας 77 ετών.

Η ένοικος του διαμερίσματος ζούσε μόνη της και μάζευε σκουπίδια και παλαιά αντικείμενα.

Στο σημείο επιχείρησαν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής, το ειδικό βραχιονοφόρο όχημα, και 16 πυροσβέστες, οι οποίοι έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά και στη συνέχεια ξεκίνησαν την αναζήτηση τυχόν εγκλωβισμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου