Δευτέρα, Μαΐου 06, 2024

Υπουργός με (ιδιωτικό) νησί και οκτώ γράμματα…




Ανέκαθεν έδειχνα μία προτίμηση στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής. Πιο βατές θάλασσες, λιγότερος εναλλακτικός τουρισμός, φρέσκο ψάρι, εστιατόρια πάνω στο κύμα. Αρχίζω όμως και αναθεωρώ την άποψή μου.

Πληροφορούμαι πως σύζυγος υπουργού της κυβέρνησης που κατάγεται από τη Μακεδονία, αλλά πολιτεύεται σε περιφέρεια της Αττικής, αγόρασε μικρό νησί στο δεύτερο πόδι, της σαν τη Χαλκιδική δεν έχει.

Κάτι περισσότερο θα γνωρίζει η κυρία για τη Σιθωνία. Το ενδιαφέρον μου έγινε ακόμη πιο έντονο όταν πληροφορήθηκα ότι το εν λόγω νησί του Διάπορου, κατείχε στο παρελθόν ο αείμνηστος πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θωμάς Βουλινός και βρίσκεται απέναντι από τη Βουρβουρού.

Απογειώθηκα όμως όταν ανακάλυψα ότι ολιγοήμερες διακοπές στο εν λόγω νησάκι είχε κάνει προ δεκαετίας το τότε ζεύγος διασήμων Μπραντ Πίτ και Αντζελίνας Τζολί.

Μου προξενεί εντύπωση το γεγονός πως το νησί επωλήθη στην σύζυγο καθώς είχε περιέλθει σε χέρια γαλλοεβραίου επιχειρηματία, όμως φρονώ ότι εκείνη και ο υπουργός μεριμνούν για την ενίσχυση της νησιωτικότητας!

Κυρία επί των Τιμών – Εστία της Κυριακής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου