Τρίτη, Μαΐου 07, 2024

Βελόπουλος: Και την πίτα ολάκερη και το σκυλί χορτάτο




Ο Κυριάκος Βελόπουλος διανύει την πιο προσοδοφόρα περίοδο της πολιτικής του σταδιοδρομίας. Εχοντας καταφέρει να μαζέψει μεγάλο κομμάτι της ακροδεξιάς «μπάνκας», με τη ΝΔ να του προσφέρει απλόχερα ευκαιρίες κοινοβουλευτικής τηλεπώλησης όπως η πρόσφατη άρση ασυλίας, ο σόουμαν της κηραλοιφής και των ιερόσυλων επιστολών φλερτάρει –σύμφωνα με εκτιμήσεις δημοσκόπων– ακόμη και με την τρίτη θέση στις ευρωεκλογές.

Το βίαιο σκηνικό στο περιστύλιο της Βουλής με την επίθεση του Κωνσταντίνου Φλώρου στον Βασίλη Γραμμένο ήταν λογικό και επόμενο πως εκτός από την «οριστικοποίηση» της εξόδου των Σπαρτιατών από τη Βουλή θα χάριζε στην Ελληνική Λύση λεπτά δημοσιότητας. Ομως ο πρόεδρος με τις παλαιοπασοκικές επικλήσεις και τις καρατζαφερικές αναφορές δεν μπορούσε να αντέξει ούτε τη δημοσιογραφική καταγραφή των ύβρεων που εξαπέλυσε ο βουλευτής του για τη μητέρα του Κων. Φλώρου.




Ακόμη κι αν δεν ισχύει ότι «μπουνιά δεν έπεσε», όπως μου εκμυστηρεύτηκε πρόσωπο που συνέβαλε για να λήξει το συντομότερο η βιαιοπραγία Φλώρου, υπάρχουν αυτήκοοι μάρτυρες που άκουσαν τις χυδαίες εκφράσεις του Β. Γραμμένου. Ετσι, λοιπόν, ο Κυρ. Βελόπουλος σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Open κατονόμασε τον συνάδελφο Χρήστο Μπόκα, ο οποίος –ως όφειλε– ανέδειξε όλες τις πτυχές του περιστατικού χωρίς καμία πρόθεση συμψηφισμού. «Να σταματήσει το παραμύθι του κ. Μπόκα» είπε ο πολιτικός αρχηγός που μνημονεύεται για την παγκόσμια αποκλειστικότητα των χειρόγραφων του Ιησού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου